Αποκατάσταση άνω άκρων

Σύστημα αξιολόγησης και αντιμετώπισης κινητικών διαταραχών αγκώνα και ώμου με χρήση διαδραστικού νάρθηκα και ειδικου λογισμικού εικονικής βιοανάδρασης!

Το Σύστημα

Το ArmTutor αποτελείται από νάρθηκα με αισθητήρα καταγραφής κάμψης-έκτασης αγκώνα και τρισδιάστατης κίνησης του βραχίονα (κάμψη-έκταση, απαγωγή-προσαγωγή και έσω-έξω στροφή ώμου) ο οποίος μέσω κατάλληλου λογισμικού αλληλεπιδρά με υπολογιστή. Εφαρμόζοντας τον ειδικό νάρθηκα, ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει με τον αγκώνα ή/και τον ώμο μια σειρά θεραπευτικών ασκήσεων που παρουσιάζονται με τη μορφή παιχνιδιών. Παράλληλα, το λογισμικό επιτρέπει στο θεραπευτή να παρακολουθεί και να αξιολογεί την εξέλιξη της αποκατάστασης του ασθενούς μέσω δοκιμασιών αξιολόγησης που διαθέτει.

Μάθετε περισσότερα για το σύστημα ArmTutor >>

Εφαρμογές

Το σύστημα ArmTutor εφαρμόζεται στην αποκατάσταση νευρολογικών και ορθοπαιδικών παθήσεων οι οποίες συνοδεύονται από κινητικές, αισθητηριακές και γνωστικές διαταραχές των άνω άκρων.

Μάθετε περισσότερα για τις ενδείξεις του ArmTutor >>

Πλεονεκτήματα

Το ArmTutor βασίζεται σε προηγμένη τεχνολογία για την καταγραφή 3D κίνησης και στη μέθοδο της βιοανάδρασης! Οι ασκήσεις του είναι σχεδιασμένες από ειδικούς στην αποκατάσταση ώστε η θεραπεία να είναι στοχευμένη και αποτελεσματική, ενώ η αναπαράσταση τους σε εικονικό περιβάλλον παρέχει στον ασθενή πληροφορία σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης αλλά και το αποτέλεσμα της προσπάθειας του. 

Παράλληλα, η παροχή δοκιμασιών αξιολόγησης και η λειτουργικότητα του λογισμικού το καθιστούν ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό εργαλείο. Τα πλεονεκτήματα του ArmTutor περιλαμβάνουν :

  • Εξατομικευμένη θεραπεία
  • Επαυξημένη βιοανάδραση
  • Κίνητρο για προσπάθεια
  • Ποσοτική παρακολούθηση και αξιολόγηση
  • Άριστη σχέση απόδοσης-κόστους

μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα >>

 

Προϊόν της