Εκπαίδευση

Η EPTE® προσφέρει ένα δομημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την κατάρτιση και πιστοποίηση των ιατρών το οποίο προσφέρουν έμπειροι εκπαιδευτές.

Έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερους από 3.500 θεραπευτές μέσα από σεμινάρια πιστοποίησης σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική, η EPTE® παρέχει μαθήματα με θεωρητικό και πρακτικό μέρος τα οποία είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική και ασφαλή χρήση της μεθόδου.

 

(νέο) 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο - Αθήνα 17/11/18

 • 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο EPTE για ορθοπαιδικούς χειρουργούς, φυσιάτρους, αθλητίατρους, επεμβατικούς ακτινολόγοθς κ.α. ιατρικές ειδικότητες, Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018, Αθήνα.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των ιατρών στη χρήση της θεραπείας βλαβών μαλακών ιστών.

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί τo Σαββατο 11 Νοεμβρίου 2018 και ώρα για το Σάββατο από 09:30-18:00  στο χώρο σεμιναρίων της εταιρείας μας, δ/νση: Ostracon Ltd. - Ριζούντος 2, 16777 Ελληνικό (7' περπάτημα από τη στάση ΜΕΤΡΟ "Ελληνικό").

Το εργαστήριο περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος σε ομάδες με πρωτόκολλα θεραπείας σε χρόνιες και οξείες παθήσεις μαλακών μορίων.

 • Εισηγητής: Δρ. Γεώργιος Μπασδέκης, ορθοπαιδικός χειρουργός

Για την εγγραφή σας και πληροφορίες κόστους εγγραφής, χρησιμοποιήστε την ΦΟΡΜΑ στην παρακάτω ενότητα ή επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας στο τηλέφωνο 2109631611 (Δε-Πα 09:00-17:00) είτε μέσω email στο info(at)ostraconmed.com.

Αναλυτικό πρόγραμμα σεμιναρίου

 1. Ανατομία και εμβιομηχανική τενόντων
 2. Παθολογία τενοντίτιδας και τενοντοπαθειών
 3. Επιστημονική τεκμηρίωση
 4. Αρχές λειτουργίας μεθοδολογίας ηλεκτρόλυσης EPTE® 
 5. Ενδυνάμωση στη φάση αποκατάστασης
 6. Ατζέντα θεραπείας EPTE® 
 7. Τενοντοπάθεια επιγονατιδικού
 8. Τενοντοπάθεια αχιλλείου
 9. Πελματιαία περιτονία
 10. Τενοντοπάθεια υπερακάνθειου
 11. Επικονδυλίτιδα
 12. Μυικές και συνδεσμικές βλάβες