Σεμινάρια & Εκπαίδευση INDIBA activ

Η εταιρεία μας διοργανώνει εφαρμοσμένα εργαστήρια σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα και Κύπρο για την ενημέρωση των επαγγελματιών μυοσκελετικής αποκατάστασης σχετικά με την τεχνολογία και μεθοδολογία της θεραπείας INDIBA activ. Τα εργαστήρια αυτά είναι εισαγωγικά και αποσκοπούν στην αρχική γνωριμία των επαγγελματιών με τις αρχές λειτουργίες, βιβλιογραφία και πρωτόκολλα της θεραπείας INDIBA activ.

Διοργανώνουμε επίσης εξειδικευμένα σεμινάρια για υπάρχοντες χρήστες INDIBA activ στην Ελλάδα & Κύπρο. Τα σεμινάρια αυτά αποσκοπούν στην εκπαίδευση τους στα νέα πρωτόκολλα που προκύπτουν, καθώς επίσης και στην ανταλλαγή εμπειριών ανάμεσα στους συναδέλφους της ελληνικής κοινότητας χρηστών.

ΝΕΑ Σεμινάρια

INDIBA SCIENCE SUMMIT, Αθήνα 2-3 Νοεμβρίου 2018

Η εταιρεία μας προσκαλεί φυσικοθεραπευτές και ιατρούς στην ενημερωτική συνάντηση που θα διοργανώσει στην Αθήνα, 2- 3 Νοε. 2018, Ελληνικό.

Προσκεκλημένοι ομιλητές:

  • Καθηγητής Φυσικοθεραπείας Tim Watson*, University of Hertfordshire UK.
  • Αναπληρωτής Καθηγητής Φυσικοθεραπείας Κωνσταντίνος Φουσέκης, ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Οι διακεκριμένοι επιστήμονες ομιλητές θα παρουσιάσουν το επιστημονικό υπόβαθρο καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στα ερευνητικά πεδία των ραδιοσυχνοτήτων, δυσλειτουργιών της περιτονίας και θεραπείας INDIBA activ.

Πρόγραμμα σεμιναρίου:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (18:30-20:30) - Κων/νος Φουσέκης

  • Περιτονιακές δυσλειτουργίες και αντιμετώπιση μέσω INDIBA Fascia, 18:30-20:30

ΣΑΒΒΑΤΟ (10:30-14:30) - Tim Watson,

  • Radiofrequency and other electrophysical agents in physiotherapy
  • Practical workshop (με την υποστήριξη του Ιωάννη Κέλλα, ΦΘ, INDIBA Master Trainer)
  • INDIBA Research evidence

Τόπος διεξαγωγής: χώρος σεμιναρίων, εταιρείας Ostracon ΕΠΕ, Ριζούντος 2 Ελληνικό (7' περπάτημα από τη στάση ΜΕΤΡΟ "Ελληνικό")

Κόστος συμμετοχής: 20€ και για τις δυο ημέρες συνολικά

Απαιτείται προεγγραφή για δέσμευση θέσης στην ΦΟΡΜΑ έως και τις 31/10/2018 καλώντας στο τηλέφωνο 2109631611 (Δε-Πα 09:00-17:00) ή μέσω email στο info(at)ostraconmed.com

*Βιογραφικό Prof. Tim Watson

Ο Prof. Tim Watson είναι καθηγητής στο University of Hertfordshire και κατέχει διδακτορικό στην βιοηλεκτρονική. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι οι ηλεκτροφυσικές μέθοδοι και η ιστική αναγέννηση. Έχει συγγράψει περισσότερα από 50 επιστημονικά άρθρα, ενώ το βιβλίο του "Electrotherapy: Evidence-Based Practice" θεωρείται παγκοσμίως το πιο δημοφιλές στο πεδίο και κυκλοφορεί και στα ελληνικά.

Είναι υπεύθυνος για το διαδικτυακή πηγή ενημέρωσης www.electrotherapy.org και το Electrophysical Forum (www.electrophysicalforum.org). 
Έχει λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις και αποτελεί μέλος διαφόρων ερευνητικών κοινοτήτων, όπως Electro Physical Agents and Diagnostic Ultrasound (EPADU) και International Society for Electro Physical Agents in Physical Therapy (ISEAPT) του WCPT.

Πρόσφατα, εντάχθηκε ως μέλος στην επιτροπή κλινικών και ερευνητικών συμβούλων της INDIBA.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιογραφικό του μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο -> https://www.wcpt.org/wcpt2019/programme/speakers/speaker-61