Νέα Σεμινάρια

Εισαγωγικό Σεμινάριο FMS

O Dr. Lee Burton, συνιδρυτής της Functional Movement Systems, έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα, μέσω της HNFC  για να μας παρουσιάσει την φιλοσοφία και την μέθοδο του Functional Movement Screen

To Functional Movement Screen, θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία αξιολόγησης της ανθρώπινης κίνησης, είτε αυτή προέρχεται από κάποιον απλό ασκούμενο, είτε από κάποιο νεαρό ή ηλικιωμένο άτομο είτε από αθλητή ή πρωταθλητή.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι κορυφαίες ομάδες από όλα τα αθλήματα παγκοσμίως (από την Bayer Munich, έως τους LA Galaxy, τον Olimpiako BC έως τους Sacramento Kings, τους Πρωταθλητές και περσινούς finalist του NFL Pittsburgh Steelers και New England Patriots αλλά και πληθώρα εθνικών και ολυμπιακών ομάδων) το έχουν εντάξει στις μεθόδους αξιολόγησης των αθλητών τους και στον μετέπειτα χειρισμό αυτών κατά τον τρόπο εκγύμνασης.

Παρακολουθήστε ΔΩΡΕΑΝτον Dr. Lee Burton συνεργάτη του Gray Cook σε ένα μοναδικό Introduction του συστήματος αξιολόγησης FMS.

To event θα γίνει στoυς χώρους της εταιρείας μας Ostracon στα Ελληνικό την Πέμπτη στις 30 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 με 17:00.

Κατά τη διάρκεια του Event θα κληρωθεί ένας τυχερός ο οποίος θα κερδίσει ένα εισιτήριο για το σεμινάριο FMS Level 1Workshop που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, αξίας 600 Ευρώ. Ένας ακόμα θα κερδίσει, ένα εισιτήριο για το FMS Level 2 Workshop που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Δεκεμβρίου, αξίας650 Ευρώ.

Προσοχή, οι θέσεις είναι περιορισμένες και προκειμένου να παρευρεθείτε στο event θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της ΦΟΡΜΑΣ και να περιμένετε email επιβεβαίωσης.

Ενημερωτικό Σεμινάριο INDIBA FASCIA

Η εταιρεία μας προσκαλεί φυσικοθεραπευτές και ιατρούς στο εισαγωγικό σεμινάριο με θέμα: "INDIBA FASCIA - Τεχνικές κινητοποίησης μαλακών μορίων με ειδικά μυοπεριτονιακά ηλεκτρόδια τεχνολογίας INDIBA" που θα διοργανώσει στην Αθήνα, Σάββατο 30 Σεπτέμβρη 2017.

Τα εργαστήρια θα διεξαχθεί

  • τo Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 στις εγκαταστάσεις τις εταιρείας μας, Ριζούντος 2, 16777 Ελληνικό (7' περπάτημα από τη στάση του Μετρό Ελληνικό).

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ. Διάρκεια εργαστηρίου 3:30 ώρες. 

Ομιλητής: Καθ. Κων/νος Φουσέκης, Φυσικοθεραπευτής, ERGON Instructor, INDIBA FASCIA Instructor.

Το εργαστήριο περιλαμβάνει θεωρητικό μέρος και πρακτικές εφαρμογές με πρωτόκολλα θεραπείας INDIBA FASCIA σε χρόνιες και οξείες μυοσκελετικές και αθλητικές παθήσεις.

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου και άλλες πληροφορίες ΕΔΩ.


Σεμινάρια Πιστοποίησης BLACKROLL

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 - Αθήνα

Η εταιρεία μας Ostracon σε συνεργασία με το CrossFit Kalithea ανακοινώνει την διοργάνωση του 11ου εκπαιδευτικού σεμιναρίου πιστοποίησης "Τεχνικές fascial release & trigger point therapy και λειτουργικών ασκήσεων στο CrossFit με BLACKROLL", το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το:

  • Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 13:30 έως 18:30 στο box CrossFit Kalithea, Σπαρτάκου 3, 17676 Καλλιθέα.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του σεμιναρίου, το κόστος και δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ.


Σεμινάριο Πιστοποίησης Medical Flossing

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 - Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας Ostracon διοργανώνει για τρίτη φορά το διεθνές σεμινάριο πιστοποίησης Medical Flossing για ιατρούς αποκατάστασης και φυσικοθεραπευτές το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Το σεμινάριο και η πιστοποίηση πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το διεθνή εκπαιδευτικό φορέα Medical Flossing ο οποίος εδρεύει στη Γερμανία, ιδρύθηκε από τους φυσικοθεραπευτές Ralf Blume (μέλος του International Academy of Sports Science, επικεφαλής φυσικοθεραπευτής της ομάδας HANNOVER 96 και του PHYSIO-team Barsinghausen) και Andreas Ahlhorn (MSc) και έχει πιστοποιήσει περισσότερους από 2.000 θεραπευτές παγκοσμίως.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το:

  • Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 13:00 έως 19:00 στο ξενοδοχείο Egnatia Palace, Εγνατίας 61, κέντρο Θεσσαλονίκης.

Γλώσσα Σεμιναρίου: Ελληνικά

Εισηγητές: Ιωάννης Κέλλας, ΦΘ, MSc, Medical Flossing Instructor Ελλάδας και Κύπρου, Φίλιππος Σκόρδος, επικεφαλής φυσικοθεραπευτής ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Medical Flossing Instructor Ελλάδας και Κύπρου.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του σεμιναρίου, το κόστος και δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ.