Νέα Σεμινάρια

Ενημερωτικό Σεμινάριο INDIBA FASCIA

Η εταιρεία μας προσκαλεί φυσικοθεραπευτές και ιατρούς στο εισαγωγικό σεμινάριο με θέμα: "INDIBA activ - Εισαγωγή στη θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων και σε τεχνικές κινητοποίησης μαλακών μορίων με ειδικά μυοπεριτονιακά ηλεκτρόδια" που θα διοργανώσει στην Αθήνα, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018.

Τα εργαστήρια θα διεξαχθεί

  • τo Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 στις εγκαταστάσεις τις εταιρείας μας, Ριζούντος 2, 16777 Ελληνικό (7' περπάτημα από τη στάση του Μετρό Ελληνικό).

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ. Διάρκεια εργαστηρίου 2:30 ώρες. 

Το εργαστήριο περιλαμβάνει θεωρητικό μέρος και πρακτικές εφαρμογές με πρωτόκολλα θεραπείας INDIBA activ και INDIBA FASCIA σε χρόνιες και οξείες μυοσκελετικές και αθλητικές παθήσεις.

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου και άλλες πληροφορίες ΕΔΩ.


Σεμινάρια Πιστοποίησης BLACKROLL: Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 - Αθήνα

Η εταιρεία μας Ostracon σε συνεργασία με την ΕΕΕΦ ανακοινώνει την διοργάνωση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου πιστοποίησης "Τεχνικές fascial release & trigger point therapy και λειτουργικών ασκήσεων με BLACKROLL", την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί:

  • Κυραική 11 Μαρτίου  από τις 10:00 έως 16:00 στις εγκαταστάσεις μας στο Ελληνικό (Ριζούντος 2, 16777).

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του σεμιναρίου, το κόστος και δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 - Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας Ostracon σε συνεργασία με την North Academy of Fitness ανακοινώνει την διοργάνωση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου πιστοποίησης "Τεχνικές fascial release & trigger point therapy και λειτουργικών ασκήσεων με BLACKROLL", την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί:

  • Κυραική 18 Μαρτίου  από τις 10:00 έως 16:00 στις εγκαταστάσεις μας της North Academy of Fitness (Σοφούλη 70, Καλαμαρία, Θεσσαλονίκη).

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του σεμιναρίου, το κόστος και δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ.


Σεμινάριο Πιστοποίησης Medical Flossing

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 - Αθήνα

Η εταιρεία μας Ostracon διοργανώνει για τέταρτη φορά το διεθνές σεμινάριο πιστοποίησης Medical Flossing για ιατρούς αποκατάστασης και φυσικοθεραπευτές το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018.

Το σεμινάριο και η πιστοποίηση πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την ΕΕΕΦ και το διεθνή εκπαιδευτικό φορέα Medical Flossing ο οποίος εδρεύει στη Γερμανία, ιδρύθηκε από τους φυσικοθεραπευτές Ralf Blume (μέλος του International Academy of Sports Science, επικεφαλής φυσικοθεραπευτής της ομάδας HANNOVER 96 και του PHYSIO-team Barsinghausen) και Andreas Ahlhorn (MSc) και έχει πιστοποιήσει περισσότερους από 2.000 θεραπευτές παγκοσμίως.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το:

  • Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, από τις 10:00 έως 17:00 στις εγκαταστάσεις ,ας στην Αθήνα (Ριζούντος 2, 16777 Ελληνικό).

Γλώσσα Σεμιναρίου: Ελληνικά

Εισηγητές: Ιωάννης Κέλλας, ΦΘ, MSc, Medical Flossing Instructor Ελλάδας και Κύπρου, 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του σεμιναρίου, το κόστος και δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ.