Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Πιστοποίησης

Η εταιρεία μας διοργανώνει Σεμινάρια BLACKROLL Trainers σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τη Διεθνή Πιστοποίηση που προσφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία BLACKROLL

Αντικείμενο των σεμιναρίων είναι η εκπαίδευση επαγγελματιών άσκησης και αποκατάστασης σε τεχνικές περιτονιακής απελευθέρωσης (fascial release), trigger point therapy και λειτουργικές ασκήσεις με χρήση των βοηθημάτων BLACKROLL (κύλινδροι, μπάλες, κ.α.).

Μετά το τέλος της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες πιστοποιούνται ως BLACKROLL Trainers, λαμβάνοντας και μία σειρά προνομίων, και καταρτίζονται σχετικά με το πώς μπορούν να διευρύνουν τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους. 

Οι εκπαιδευόμενοι θα διδαχθούν τα παρακάτω στοιχεία:

 • Εμβιομηχανική περιτονίας
 • Μυοπεριτονιακή απελευθέρωση (Self-Myofascial Release -SMR) και θεραπεία trigger point
 • Λειτουργικές ασκήσεις (κινητοποίηση, πρότυπα κίνησης, σταθερότητα & δύναμη, πλειομετρικές ασκήσεις)
 • Κλινικός και προπονητικός συλλογισμός
 • Rollout (αποθεραπεία)

Όφελος

Οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν διεθνή πιστοποίηση από την BLACKROLL (εγγραφή στο διεθνές μητρώο) και πλήθος άλλων προνομίων που ανακοινώνονται ξεχωριστά σε κάθε σεμινάριο.

Η πιστοποίηση BLACKROLL Trainer επιτρέπει στους επαγγελματίες να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες fascial training & therapy στους πελάτες τους, να χρησιμοποιούν το λογότυπο της εταιρείας BLACKROLL και επίσης να καταχωρηθούν στην ιστοσελίδα BLACKROLL Trainers της Ostracon.


Επόμενα Σεμινάρια

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, Αθήνα & Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας Ostracon ανακοινώνει την διοργάνωση του εκπαιδευτικών σεμιναρίων πιστοποίησης "Τεχνικές fascial release & trigger point therapy και λειτουργικών ασκήσεων με BLACKROLL".

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν:

 • Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, από τις 10:00 έως 16:00 σε συνεργασία με την Ε.Ε.Ε.Φ με τόπο διεξαγωγής τα γραφεία της Ostracon (Ριζούντος 2, 16777 Ελληνικό). Εισηγητής: Βιβή Τσιπουρά, Φυσικοθεραπεύτρια, Clinical Pilates Instructor, πιστοποιημένη εκπαιδευτρια BLACKROLL.
 • Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, από τις 10:00 έως 16:00 σε συνεργασία με την North Academy of Fitness με τόπο διεξαγωγής τα γραφεία της Σχολής (Σοφούλη 70, καλαμαρία, Θεσσαλονίκη). Εισηγητής: Δρ. Ελπίδα Τσίντσιφα, πιστοποιημένη εκπαιδευτρια BLACKROLL.

Kόστος συμμετοχής:

 • early birds (έως 2/3/2018 για Αθήνα & 5/3/2018 για Θεσσαλονίκη): 120€ (+ ΦΠΑ) - απαιτείται προκαταβολή 40€ για δέσμευση θέσης
 • on-site registration: 140€ (+ ΦΠΑ) για πληρωμή επί τόπου την ημέρα του σεμιναρίου

Δηλώσεις συμμετοχής:

Για την Αθήνα, επικοινωνία με την ΕΕΕΦ στο 2106891560 (www.eeef.gr). Προκαταβολή 40 ευρώ έως 2/3/2018.

Για τη Θεσσαλονίκη, επικοινωνία με την North Academy of Fitness, στο τηλ. 2310-402982, καθώς και στο inbox της Σχολής στο facebook. 

Στο παραπάνω ποσό περιλαμβάνονται:

 • Πιστοποιητικό BLACKROLL Trainers
 • Υλικό για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου
 • Καφές, σνακ και αναψυκτικά στα διαλείμματα

Απαιτείται η προσέλευση με αθλητική/άνετη ενδυμασία, καθώς η εκπαίδευση περιλαμβάνει και πρακτικό μέρος.