Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Πιστοποίησης

Επόμενα Σεμινάρια

Η εταιρεία μας διοργανώνει Σεμινάρια BLACKROLL Trainers σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τη Διεθνή Πιστοποίηση που προσφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία BLACKROLL

Αντικείμενο των σεμιναρίων είναι η εκπαίδευση επαγγελματιών άσκησης και αποκατάστασης σε τεχνικές περιτονιακής απελευθέρωσης (fascial release), trigger point therapy και λειτουργικές ασκήσεις με χρήση των βοηθημάτων BLACKROLL (κύλινδροι, μπάλες, κ.α.).

Μετά το τέλος της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες πιστοποιούνται ως BLACKROLL Trainers, λαμβάνοντας και μία σειρά προνομίων, και καταρτίζονται σχετικά με το πώς μπορούν να διευρύνουν τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους. 

Οι εκπαιδευόμενοι θα διδαχθούν τα παρακάτω στοιχεία:

 • Εμβιομηχανική περιτονίας
 • Μυοπεριτονιακή απελευθέρωση (Self-Myofascial Release -SMR) και θεραπεία trigger point
 • Λειτουργικές ασκήσεις (κινητοποίηση, πρότυπα κίνησης, σταθερότητα & δύναμη, πλειομετρικές ασκήσεις)
 • Κλινικός και προπονητικός συλλογισμός
 • Rollout (αποθεραπεία)

Όφελος

Οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν διεθνή πιστοποίηση από την BLACKROLL (εγγραφή στο διεθνές μητρώο) και πλήθος άλλων προνομίων που ανακοινώνονται ξεχωριστά σε κάθε σεμινάριο.

Η πιστοποίηση BLACKROLL Trainer επιτρέπει στους επαγγελματίες να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες fascial training & therapy στους πελάτες τους, να χρησιμοποιούν το λογότυπο της εταιρείας BLACKROLL και επίσης να καταχωρηθούν στην ιστοσελίδα BLACKROLL Trainers της Ostracon.


Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 Ιωάννινα

Η εταιρεία μας Ostracon ανακοινώνει την διοργάνωση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου πιστοποίησης "Τεχνικές fascial release & trigger point therapy και λειτουργικών ασκήσεων με BLACKROLL".το Σάββατο 16 Ιουνίου στα Ιωάννινα.

Συγκεκριμένα:

 • Ιωάννινα: Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, 12:00 έως 19:00, δ/νση: Epirus Sports & Health  Center, Κάτω Νεοχορόπουλο Ιωαννίνων.

Εισηγητήτρια: Dr Ελπίδα Τσίντσιφα, Pilates Master Trainer Mat & Reformer, BLACKROLL Master Trainer.

Όφελος

Οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν διεθνή πιστοποίηση από την BLACKROLL (εγγραφή στο διεθνές μητρώο) και πλήθος άλλων προνομίων που ανακοινώνονται ξεχωριστά σε κάθε σεμινάριο.

Η πιστοποίηση BLACKROLL Trainer επιτρέπει στους επαγγελματίες να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες fascial training & therapy στους πελάτες τους, να χρησιμοποιούν το λογότυπο της εταιρείας BLACKROLL και επίσης να καταχωρηθούν στην ιστοσελίδα BLACKROLL Trainers της Ostracon.

Δηλώσεις συμμετοχής:

 • Για εγγραφές έως 8 Ιουνίου για Ιωάννινα: κόστος 120€ (+ 28,80 ΦΠΑ 24%) - απαιτείται προκαταβολή 60€ έως 8 Ιουνίου (εξόφληση υπολοίπου 60€ + ΦΠΑ έως την ημέρα της διοργάνωσης)
 • Εγγραφές μετά τις 8 Ιουνίου: 140€ (+ 33,60 ΦΠΑ 24%) 

Στο παραπάνω ποσό περιλαμβάνονται:

 • Πιστοποιητικό BLACKROLL Trainers
 • Υλικό για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου
 • Καφές, σνακ και αναψυκτικά στα διαλείμματα

Απαιτείται η προσέλευση με αθλητική/άνετη ενδυμασία, καθώς η εκπαίδευση περιλαμβάνει και πρακτικό μέρος.

Εγγραφές & Προκαταβολή!

Για δήλωση συμμετοχής συμπληρώστε την ΦΟΡΜΑ για Ιωάννινα ή επικοινωνήστε μαζί μας με email στο info(at)ostraconmed.com ή καλώντας στο τηλέφωνο 2109631611(Δε-Πα 09:00-17:00).

Κατάθεση προκαταβολής 60€ έως 8 Ιουνίου για Ιωάννινα σε έναν απο τους παρακάτω λογαριασμούς (εξόφληση έως την ημέρα του σεμιναρίου):

 • Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR95 0172 6080 0056 0804 5303 787, δικαιούχος Ostracon ΕΠΕ
 • Τράπεζα Eurobank: IBAN: GR90 0260 2170 0003 5020 1615 837 , δικαιούχος Ostracon ΕΠΕ

Παρακαλείσθε στην κατάθεση να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο & αιτιολογία "Σεμινάριο BLACKROLL Ιωάννινα".