Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Πιστοποίησης

Επόμενα Σεμινάρια

Η εταιρεία μας διοργανώνει Σεμινάρια BLACKROLL Trainers σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τη Διεθνή Πιστοποίηση που προσφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία BLACKROLL

Αντικείμενο των σεμιναρίων είναι η εκπαίδευση επαγγελματιών άσκησης και αποκατάστασης σε τεχνικές περιτονιακής απελευθέρωσης (fascial release), trigger point therapy, διορθωτικές ασκήσεις και λειτουργικές ασκήσεις με χρήση των βοηθημάτων BLACKROLL (κύλινδροι, μπάλες, κ.α.).

Μετά το τέλος της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες πιστοποιούνται ως BLACKROLL Trainers, λαμβάνοντας και μία σειρά προνομίων, και καταρτίζονται σχετικά με το πώς μπορούν να διευρύνουν τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους. 

Οι εκπαιδευόμενοι θα διδαχθούν τα παρακάτω στοιχεία:

 • Εμβιομηχανική περιτονίας
 • Μυοπεριτονιακή απελευθέρωση (Self-Myofascial Release -SMR) και θεραπεία trigger point
 • Λειτουργικές ασκήσεις (κινητοποίηση, πρότυπα κίνησης, σταθερότητα & δύναμη, πλειομετρικές ασκήσεις)
 • Κλινικός και προπονητικός συλλογισμός
 • Rollout (αποθεραπεία)

Όφελος

Οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν διεθνή πιστοποίηση από την BLACKROLL (εγγραφή στο διεθνές μητρώο) και πλήθος άλλων προνομίων που ανακοινώνονται ξεχωριστά σε κάθε σεμινάριο.

Η πιστοποίηση BLACKROLL Trainer επιτρέπει στους επαγγελματίες να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες fascial training & therapy στους πελάτες τους, να χρησιμοποιούν το λογότυπο της εταιρείας BLACKROLL και επίσης να καταχωρηθούν στην ιστοσελίδα BLACKROLL Trainers της Ostracon.


Νέο Σεμινάριο - BLACKROLL Correctives

Ανακοινώνουμε την διοργάνωση του πρώτου σεμιναρίου "The BLACKROLL CORRECTIVES", το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί

 • το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, από τις 13:00 έως 20:00 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ostracon, Ριζούντος 2, 16777 Ελληνικό (7' λεπτά από το ΜΕΤΡΟ Ελληνικού).

Εισηγητής:

 • Βιβή Τσιπουρά, Φυσικοθεραπεύτρια, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια BLACKROLL.

Το σεμινάριο προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση για τη βελτίωση των κινήσεων και την ανακούφιση του πόνου. Η δομή της παρούσας εκπαίδευσης σας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσετε άμεσα τις διορθωτικές ασκήσεις στην καθημερινή ζωή μαζί με τους πελάτες σας.

Όλη η στρατηγική της εφαρμογής των ασκήσεων βασίζεται σε σημαντικές αξιολογήσεις και δοκιμές μυϊκής λειτουργίας. Με τη βοήθεια αυτών των αξιολογήσεων θα μπορείτε να φιλτράρετε τις υποκείμενες μυοσκελετικές δυσλειτουργίες των πελατών σας.Το σεμινάριο BLACKROLL CORRECTIVES δεν περιορίζεται στην κλασική εφαρμογή των foam rolling αλλά επεκτείνεται στον συνδυασμό των ασκήσεων με τα λάστιχα Blackroll, των διατάσεων, της μυϊκής ενεργοποίησης και της μυϊκής κινητοποίησης.

Οι διορθωτικές ασκήσεις αποτελούν τη σημαντικότερη συνιστώσα ενός εξατομικευμένου προγράμματος κατάρτισης και αποτελούν το σταθερό υπόβαθρο κάθε περαιτέρω μέσου κατάρτισης. Μέσω της εφαρμογής του προγράμματος BLACKROLL CORRECTIVES θα μπορέσετε να επιτύχετε μια ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας της κινητοποίησης των πελατών σας και να μειώσετε στο ελάχιστο τον κίνδυνο τραυματισμού.
Μετά το σεμινάριο αυτό θα είστε σε θεση: • να εφαρμόσετε το προγραμμα των διορθωτικών ασκήσεων με βάση τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων.• να δημιουργήσετε διαφορετικές ασκήσεις με τρόπο που να ταιριάζει με το στόχο που θέσατε με τον πελάτη σας.• να συνδυάσετε προϊόντα Blackroll με ασκήσεις κινητοποίησης και ενεργοποίησης.• να λαμβάνετε μια βαθύτερη κατανόηση των εμβιομηχανικών αρχών. • να αναπτύξετε και να κατανοήσετε τα βασικά μοτίβα κίνησης. • να είστε σε θέση να βοηθήσετε τους περισσότερους ανθρώπους με τραυματικά και μη τραυματικά συμπτώματα

Κόστος Συμμετοχής

 • Για εγγραφές έως 21/03/2019: κόστος 130€ (+ ΦΠΑ 24%) - απαιτείται προκαταβολή 60€*
 • Εγγραφές μετά τις 21/03/2019: κόστος 145€ (+ ΦΠΑ 24%).

Δήλωση συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής συμπληρώστε την παρακάτω ΦΟΡΜΑ ή επικοινωνήστε μαζί μας με email στο info@ostraconmed.com ή καλώντας στο τηλέφωνο 2109631611(Δε-Πα 09:00-17:00).

*Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν φυσικοθεραπευτές, απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ, personal trainers, PMA Pilates Instructors, Yoga Instructors, Crossfit Trainers, προπονητές, οστεοπαθητικοί, χειροπράκτες, εργοθεραπευτές και μαλαξοθεραπευτές (από φορέα πιστοποιημένο από την Επιτροπή Διαπίστευσης Μαλαξοθεραπευτών - COMTA).


Κυριακή 21 Απριλίου 2019 Λάρισα

Η εταιρεία μας ανακοινώνει την διοργάνωση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου πιστοποίησης "Τεχνικές fascial release & trigger point therapy και λειτουργικών ασκήσεων με BLACKROLL"την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα:

Εισηγητής: Ιωάννης Κέλλας, ΦΘ, MSc, BLACKROLL Master Trainer..

Κόστος Συμμετοχής

 • Προεγγραφές (έως 15/4/2018): 130€ (+ ΦΠΑ) με προκαταβολή 40€ (δείτε παρακάτω)*
 • Εγγραφές (μετά τις 15/4/2018): 145€(+  ΦΠΑ)

Για συνδυαστική εγγραφή στα σεμινάρια Medical Flossing + Blackroll, εκπτωτική τιμή 230€ για προεγγραφές έως 15/4/2019.

Δήλωση συμμετοχής 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνώντας με την εταιρεία μας τηλεφωνικά 2109631611 (Δε-Πα., 09:00-17:00), στο email info(at)ostraconmed.com ή συμπληρώνοντας την ακόλουθη ΦΟΡΜΑ (την οποία θα βρείτε και στην επόμενη ενότητα).

Παρακαλείσθε να προσέλθετε με άνετη/αθλητική ενδυμασία για το πρακτικό μέρος.

Όφελος

Οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν διεθνή πιστοποίηση από την BLACKROLL (εγγραφή στο διεθνές μητρώο) και πλήθος άλλων προνομίων που ανακοινώνονται ξεχωριστά σε κάθε σεμινάριο.

Η πιστοποίηση BLACKROLL Trainer επιτρέπει στους επαγγελματίες να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες fascial training & therapy στους πελάτες τους, να χρησιμοποιούν το λογότυπο της εταιρείας BLACKROLL και επίσης να καταχωρηθούν στην ιστοσελίδα BLACKROLL Trainers της Ostracon.

Οι συμμετέχοντες στη διάρκεια του σεμιναρίου λαμβάνουν:

 • Πιστοποιητικό BLACKROLL Trainers
 • Υλικό για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου
 • Καφές, σνακ και αναψυκτικά στα διαλείμματα