Επαννεκίνηση της  «Επιχειρηματικής Χρηματοδότησης» του Ταμείου Επιχειρηματικότητας με τη νέα Δράση ΤΕΠΙΧ ΙΙ με δάνεια από 10.000€ και διάρκεια αποπληρωμής έως 60 μήνες!

Η δράση «Επιχειρηματική Χρηματοδότηση - ΤΕΠΙΧ II» έχει ως στόχο την χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω Κεφαλαίων Κίνησης ή/και Επενδυτικών Δανείων με προνομιακούς όρους τιμολόγησης καθώς το 40% του δανείου που προέρχεται από το ΤΕΠΙΧ ΙΙ είναι άτοκο.

Μάθετε περισσότερα στο άρθρο.

...περισσότερα »

Η INDIBA έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην επιστημονική τεκμηρίωση του μηχανισμού αλληλεπίδράσης των ραδιοσυχνοτήτων στα 448 KHz με τους ιστούς, της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας της θεραπείας. Μέχρι σήμερα έχουν δημοσιευθεί περίσσότερες από 80 ερευνητικές εργασίες και μελέτες!

Διαβάστε παρακάτω μία σύνοψη των πιο πρόσφατων μελέτών σε πειραματικό και κλινικό επίπεδο.

...περισσότερα »

Νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 για την Υγεία

Η Δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας»  στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, προκειμένου να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους θέση στην εσωτερική και εξωτερική αγορά, επενδύοντας στον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού εξοπλισμού τους και στην πιστοποίηση των προϊόντων τους.

...περισσότερα »

Η μέθοδος EPTE® είναι μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδος θεραπείας χρόνιων τενοντοπαθειών που εφαρμόζεται από συναφείς ιατρικές ειδιότητες.

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε συνοπτικά στα οφέλη και πλεονεκτήματα της μεθόδου.

...περισσότερα »

Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ εξόπλισε το νέο φυσικοθεραπευτικό της κέντρο με τα συστήματα INDIBA activ, Game Ready και Recovery Pump της εταιρείας μας!

...περισσότερα »

Βρεθήκαμε στο SingularityU Greece Summit και τον χώρο της Vodafone Greece όπου παρουσιάστηκαν οι λύσεις Internet of Things που ανέπτυξε η Vodafone για το εξωσκελετικό σύστημα EKSO GT™...

...περισσότερα »

Η ομάδα της ΠΑΕ Ατρομήτου επένδυσε στα κορυφαία συστήματα αποκατάστασης INDIBA activ και Game Ready. Με αυτή την προσθήκη το ιατρικό τιμ μπορεί πλέον να στηρίζεται στα πιο αποτελεσματικά εργαλεία στην πρόληψη και ταχεία αποκατάσταση των μυοσκελετικών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της.

...περισσότερα »

Η Ostracon θα έχει την χαρά να προσφέρει στους αθλητές του Xterra Greece δωρεάν υπηρεσίες αθλητικής αποθεραπείας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Ostracon Recovery Area ο οποίος θα βρίσκεται λίγο μετά τον τερματισμό.

...περισσότερα »

Η Ostracon στο ISOKINETIC 2017 (Camp Nou, Barcelona)!


Η εταιρεία μας συμμετέχει στο Συνέδριο "XXVI International Conference on Sports Rehabilitation and Traumatology" (ISOKINETIC Camp Nou, Barcelona), 13-15 Μαΐου 2017. Βρείτε μας στα εκθεσιακά περίπτερα των  INDIBA activ, Game Ready, Desmotec και EPI Advanced και γνωρίστε από κοντά τα προϊόντα των κορυφαίων εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε.
...περισσότερα »

Συμμετοχή της εταιρείας μας στο 3ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας, 24-26 Απριλίου 2015, Θεσσαλονίκη!

Σας περιμένουμε στο εκθεσιακό μας περίπτερο και στο εργαστήριο που διοργανώνουμε με τίτλο: "BLACKROLL for Fascial Release & Trigger Point Therapy".

...περισσότερα »