0

1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Πιστοποίησης BLACKROLL Trainers

Εκθέσεις, Συνέδρια, Αθλητική Αποκατάσταση,

Η BLACKROLL® σε συνεργασία με την Ostracon διοργανώνουν το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Πιστοποίησης BLACKROLL Trainers με αντικείμενο την εκπαίδευση επαγγελματιών σε τεχνικές λειτουργικής προπόνησης (functional training) και περιτονιακής θεραπείας (fascial therapy) με σκοπό την κατάρτιση και πιστοποίηση τους ως BLACKROLL Trainers.Το σεμινάριο απευθύνεται σε γυμναστές, personal trainers, φυσικοθεραπευτές, προπονητές και άλλους επαγγελματίες μυοσκελετικής προετοιμασίας και αποκατάστασης.Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την:

  • Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 από τις 15:00 έως 20:00 στην Αίθουσα Α στο Κλειστό του Tae Kwon Do, Π. Φάληρο στα πλαίσια της έκθεσης για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Athens Marathon Expo 2014.

Εισηγητής θα είναι ο Dr. Μed. Lutz Graumann, διεθνώς αναγνωρισμένος ερευνητής και εκπαιδευτής σε θέματα περιτονιακής θεραπείας, αθλητικής επίδοσης και εμβιομηχανικής.

Οι εκπαιδευόμενοι θα διδαχθούν 6 βασικά στοιχεία του Functional Training:

  • Ισορροπία & Αναπνοή, 
  • Δυναμική Κινητοποίηση (DYNAMO)
  • Πρότυπα Κίνησης
  • Σταθερότητα & Δύναμη
  • Πλειομετρικές
  • Περιτονιακή Θεραπεία
  • Αποθεραπεία (SMF & rollout)

Γλώσσα σεμναρίου: Αγγλικά και Ελληνικά

Όφελος

Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν διεθνή πιστοποίηση από την BLACKROLL, DVD με τεχνικές BLACKROLL fascial fitness και t-shirt BLACKROLL Trainer.
Η πιστοποίηση BLACKROLL Trainer επιτρέπει στους επαγγελματίες να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες fascial fitness στους πελάτες τους, να χρησιμοποιούν το λογότυπο της εταιρείας BLACKROLL και επίσης να καταχωρηθούν στην ιστοσελίδα BLACKROLL Trainers της Ostracon.

Κόστος & Δηλώσεις συμμετοχής

Για την συμμετοχή απαιτείται προ-εγγραφή (συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής πατώντας ΕΔΩ ή επικοινωνήστε μαζί μας με email στο info@ostraconmed.com ή τηλεφωνικά στο 2410285477) . Το κόστος είναι 99€ (από 169€) για όσους κάνουν προεγγραφή και απαιτείται προκαταβολή 40€.

Χωρίς Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος

Νέο Σχόλιο

Νέο Σχόλιο

«όλα τα άρθρα