0

Επιχορήγηση ΕΣΠΑ σε γυμναστήρια, αθλητικές εγκαταστάσεις, γήπεδα 5Χ5, κ.α.

Καινοτομία, Θεραπευτική Εκγύμναση, Αθλητική Αποκατάσταση, Ορθοπαιδική Αποκατάσταση,

Χρηματοδότηση έως 60.000 ευρώ μπορούν να λάβουν νέα ή υφιστάμενα γυμναστήρια, και αθλητικές εγκαταστάσεις από το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ που τρέχει έως και 10 Μαϊού 2013.

Το εύρος των επιλέξιμων προϋπολογισμών είναι από 20.000 έως 100.000 ευρώ και οι ενισχύσεις ανάλογα με την περιοχή κυμαίνονται από 40% έως 60%. Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις μέχρι και τις 10 Μαΐου.
Το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ επιδοτεί επιχειρηματίες και για την ίδρυση αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως γήπεδα 5x5, τένις κ.λ.π. και καλύπτει τόσο υφιστάμενες επιχειρήσεις όσο και νέες υπό σύσταση επιχειρήσεις.
Οι Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριοτήτων που χρηματοδοτούνται είναι:

  • «93.11 Εκμετάλλευση αθλητικών εγκαταστάσεων»
  • «93.13 Εγκαταστάσεις γυμναστικής»

Σας προσκαλούμε να επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για να λάβετε ενημέρωση σχετικά με το ποιά συστήματα είναι επιλέξιμα για την πρόταση σας, όπως:

  • οι συσκευές αθλητικής προετοιμασίας και αποκατάστασης Compex και Veinoplus Sport.
  • H μέθοδος μυοσκελετικής αποκατάστασης INDIBA®activ ProRecovery με συγκεκριμένα πρωτόκολλα αθλητικής προετοιμασίας και αποθεραπείας.
  • Το στατικό χειροκίνητο ποδήλατο YouBike καρδιοαναπνευστικής άσκησης και ενεργοπαθητικής κινησιοθεραπείας κάτω άκρων για ασθενείς με ΚΝΜ, ΑΕΕ, ΣκΠ, κ.α.
  • Τις συσκευές της σειράς Tutor εξάσκησης ιδιοδεκτικότητας και ενδυνάμωσης σε εικονικό περιβάλλον με θεραπευτικά παιχνίδια, όπως το 3DTutor, LegTutor και ArmTutor κατάλληλα για χρήση και σε θεραπευτικό γυμναστήριο.

Χωρίς Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος

Νέο Σχόλιο

Νέο Σχόλιο

«όλα τα άρθρα