0

Συμμετοχή της Ostracon στο Cretan Cycling Challenge, UWCT, Χανιά 17-19 Μαΐου 2013!

Εκθέσεις, Αθλητική Αποκατάσταση,

Η εταιρεία μας θα έχει τη χαρά να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθεραπείας και αποκατάστασης για 3 ημέρες σε όλους τους αθλητές των αγώνων UWCT Cretan Cycling Challenge (Παγκόσμιο Κύπελο Ερασιτεχνών), Λιμνούπολη Χανίων, 17 έως τις 19 Μαϊου 2013!

Μάλιστα λόγω των διαδοχικών αγώνων το 3ήμερο (étape), η εταιρεία μας επεκτείνει τις υπηρεσίες της και εκτός του χώρου των αγώνων για την καλύτερη προετοιμασία και αποθεραπεία των αθλητών, στους χώρους των καταλυμάτων τους κατόπιν συννενόησης.

θα παρέχονται:

  • το σύστημα κρυοθεραπείας με συμπίεση Game Ready
  • τη μέθοδο Indiba activ ProRecovery που συνδυάζει μια πρωτοποριακή συσκευή τεχνολογίας CAP-RES @ 448kHz με κατάλληλα πρωτόκολλα χειρισμών (manual therapy) για αποτελεσματική προετοιμασία, αποθεραπεία και αποκατάσταση. Αποτελεί την αγαπημένη μέθοδο αποθεραπείας και αποκατάστασης για χιλιάδες αθλητές, αθλητικούς συλλόγους και θεραπευτικά κέντρα σε όλον τον κόσμο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα εφαρμοσθεί από ειδικά εκπαιδευμένους φυσικοθεραπευτές της εταιρείας μας στους αθλητές των αγώνων.
  • τον κυκλοφορητή άκρων με διαβαθμισμένη συμπίεση RecoveryPump για λεμφική μάλαξη και αύξηση αιματικής κυκλοφορίας στα  πλαίσια αποθεραπείας δοκιμασμένο σε πλήθος διεθνών πρωταθλημάτων ποδηλασίας και τριάθλου και αγαπημένο των αθλητών.
  • το νέο φορητό σύστημα καθολικής & τοπικής αποθεραπείας με ηλεκτροδιέγερση Veinoplus Sport, με κλινικά τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα και υιοθετημένο με μεγάλη επιτυχία από ολόκληρη την Γαλλική Ολυμπιακή αποστολή των London Olympics 2012.
  • τα φορητά συστήματα ενδυνάμωσης, αποθεραπείας και μυϊκής μάλαξης με ηλεκτροδιέγερση Compex, γνωστά παγκοσμίως για την αποτελεσματικότητά τους ως προπονητικά και αποκαταστατικά εργαλεία.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου μας με αναλυτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας εντός και εκτός του χώρου των αγώνων το οποίο είναι διαθέσιμο σε 4 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά)!

Ο αγώνας

Το Cretan Cycling Challenge, UWCT είναι το 2ο ραντεβού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανάμεσα από 12 αγώνες παγκοσμίως. Ο αγώνας είναι ένας από τους  προκριματικούς αγώνες, για πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013 το οποίο θα διεξαχθεί στο Τρέντο της Ιταλίας.

Συμμετέχουν 180 Ποδηλάτες, από 17 χώρες, συγκεκριμένα Ελλάδα, Κύπρος, Ναμίμπια, Βουλγαρία, Ν.Αφρική, Ρωσία, Μογγολία, Ιταλία, Γερμανία, Πολωνία, Μάλτα, Σουηδία, Κολομβία, Η.Π.Α, Μ. Βρετανία, Βέλγιο και Ολλανδία σύμφωνα με τις έως σήμερα δηλώσεις συμμετοχής.

Πρόγραμμα
Παρασκευή 17 Μαίου: Έναρξη 15:15 με την ατομική χρονομέτρηση
Σάββατο 18 Μαίου: Νυκτερινό κριτέριουμ
Κυριακή 19 Μαΐου: Αγώνας Αντοχής σε 3 αποστάσεις 118, 59 & 24 χλμ.

Αδράξτε την ευκαιρία να συμμετάσχετε, για μια αξέχαστη εμπειρία σε ένα από τους 12 αγώνες Παγκοσμίως. www.sphellas.com

Χωρίς Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος

Νέο Σχόλιο

Νέο Σχόλιο

«όλα τα άρθρα