0

Υπηρεσίες αποθεραπείας από την Ostracon στο Zagori Mountain Running Race 2012.

Αθλητική Αποκατάσταση, Withings, Ορθοπαιδική Αποκατάσταση, Λειτουργικός Ηλεκτρικός Ερεθισμός (FES), Εκθέσεις,

Η εταιρεία μας Ostracon έχει τη χαρά να προσφέρει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθεραπείας και αποκατάστασης σε όλους τους αθλητές των αγώνων Zagori Mountain Running μεταξύ 27 - 29 Ιουλίου 2012 (από την Παρασκευή το πρωί).

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Ostracon Recovery Area», θα παρέχονται:

  • 3 μηχανήματα κρυοθεραπείας με συμπίεση Game Ready όπου θα μπορούν να εξυπηρετούνται παράλληλα πολλαπλοί αθλητές, και
  • το σύστημα Indiba activ ProRecovery που συνδυάζει μια πρωτοποριακή συσκευή με κατάλληλη χειροπρακτική μέθοδο για αποτελεσματική αποθεραπεία και αποκατάσταση. Αποτελεί την αγαπημένη μέθοδο αποθεραπείας και αποκατάστασης για χιλιάδες αθλητές, αθλητικούς συλλόγους και θεραπευτικά κέντρα σε όλον τον κόσμο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα εφαρμοσθεί από ειδικά εκπαιδευμένη φυσικοθεραπεύτρια της εταιρείας μας στους αθλητές των αγώνων.

Παράλληλα, καλούμε όσους αθλητές των 50+ χλμ επιθυμούν να προσέλθουν την προηγούμενη ημέρα του αγώνα (Παρασκευή) για να πραγματοποιηθεί εθελοντικά μία εξέταση πελματογραφήματος η οποία θα επαναληφθεί μετά το πέρας του αγώνα στο «Ostracon Recovery Area», δίπλα στον τερματισμό. Σκοπός της εξέτασης είναι να διερευνηθεί η προσαρμογή και μηχανική καταπόνηση των κάτω άκρων λόγω του αγώνα μέσω των αλλαγών κατανομής πιέσεων όπως αυτές αντικατοπτρίζονται στο πελματογράφημα. Τα αποτελέσματα της μελέτης θα χρησιμοποιηθούν για την βελτιστοποίηση της παραγωγής εξατομικευμένων ορθωτικών πελμάτων σε αθλητές ενώ θα δημοσιοποιηθούν σε ξεχωριστό δελτίο τύπου.

Ο χώρος πραγματοποίησης των μετρήσεων είναι:

  • έως 18:30 στο «Ostracon Recovery Area» (στο Καπέσοβο στο χώρο του τερματισμού)
  • από 19:00 -- 20:30 στο χώρο παραλαβής των αριθμών στο Δημαρχείο Ασπραγγέλων.

Σε όλη τη διάρκεια του διημέρου των αγώνων, μπορείτε να μας επισκέπτεστε στο «Ostracon Recovery Area» για να σας ενημερώσουμε για διάφορα προϊόντα αποθεραπείας, καθώς και για να λάβετε δωρεάν μία εξέταση πελματογραφήματος. Εφόσον επιθυμείτε με το πελματογράφημα μπορείτε να παραγγείλετε τα πολύ υψηλής ποιότητας ορθωτικά πέλματα και ορθωτικά υποδήματα (τύπου flip-flop) της Ελληνικής κατασκευάστριας εταιρείας Peditech. Το ορθωτικό flip-flop παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι ένα απόλυτα εξατομικευμένο προϊόν για τον αθλητή με εφαρμογές στην πρόληψη, τη θεραπεία, καθώς και στην αποθεραπεία του μετά από προπόνηση ή αγώνα.

 

Η Ostracon ως χορηγός του Zagori Mountain Running θα προσφέρει το ρολόι χρονομέτρησης των αγώνων.

Η Ostracon σε συνεργασία με την Peditech θα προσφέρουν ως δώρο στον πρώτο νικητή και νικήτρια της γενικής κατηγορίας ανδρών και γυναικών του αγώνα 50+ χλμ από ένα ζευγάρι ορθωτικά flip-flop τα οποία θα κατασκευαστούν ειδικά για αυτούς βάσει μέτρησης που θα πραγματοποιηθεί.

 


Χωρίς Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος

Νέο Σχόλιο

Νέο Σχόλιο

«όλα τα άρθρα