Η εταιρεία μας διοργανώνει Σεμινάρια BLACKROLL Trainers σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τη Διεθνή Πιστοποίηση που προσφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία BLACKROLL

Αντικείμενο των σεμιναρίων είναι η εκπαίδευση επαγγελματιών άσκησης και αποκατάστασης σε τεχνικές περιτονιακής απελευθέρωσης (fascial release), trigger point therapy και λειτουργικές ασκήσεις με χρήση των βοηθημάτων BLACKROLL (κύλινδροι, μπάλες, κ.α.).

Μετά το τέλος της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες πιστοποιούνται ως BLACKROLL Trainers, λαμβάνοντας και μία σειρά προνομίων, και καταρτίζονται σχετικά με το πώς μπορούν να διευρύνουν τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους. 

Μάθετε περισσότερα για τα επόμενα σεμινάρια στην ενότητα "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ".

Νέα Σεμινάρια

Σάββατο 16 Μαΐου 2018 Ιωάννινα

Η εταιρεία μας Ostracon σε συνεργασία με την North Academy of Fitness ανακοινώνει την διοργάνωση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου πιστοποίησης "Τεχνικές fascial release & trigger point therapy και λειτουργικών ασκήσεων με BLACKROLL"το Σάββατο 16 Ιουνίου στα Ιωάννινα.

Συγκεκριμένα:

  • Ιωάννινα: Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, 12:00 έως 19:00, δ/νση: Epirus Sports & Health  Center, Κάτω Νεοχορόπουλο Ιωαννίνων.

Εισηγητήτρια: Dr Ελπίδα Τσίντσιφα, Pilates Master Trainer Mat & Reformer, BLACKROLL Master Trainer.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του σεμιναρίου, το κόστος και δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ.

Προηγούμενα Σεμινάρια

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με την BLACKROLL έχουν διοργανώσει με επιτυχία περισσόετερα από 14 Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Πιστοποίησης BLACKROLL Trainers σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Ιωάννινα με αντικείμενο την εκπαίδευση επαγγελματιών σε τεχνικές λειτουργικής προπόνησης (functional training) και περιτονιακής θεραπείας (fascial therapy). 

Οι πρώτοι 300 επαγγελματίες άσκησης και αποκατάστασης πιστοποιήθηκαν ως BLACKROLL Trainers το οποίο τους προσφέρει υψηλή κατάρτιση αλλά και μια σειρά προνομίων. 

Το 1ο σεμινάριο διεξήχθη την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 στο Κλειστό του Tae Kwon Do, Π. Φάληρο στα πλαίσια της έκθεσης για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Athens Marathon Expo 2014.

 

Το 2ο σεμινάριο έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, 28 Φεβρουαρίου 2015, ξενοδοχείο Egnatia Palace.

Τα 3 & 4 Σεμινάρια διεξήχθησαν στον Πολυχώρο Φυσικοθεραπείας PHYSIOPOLIS, Χαλάνδρι στις 21 & 22 Μαρτίου 2015.