Πρόσθετα/παρελκόμενα

SPORTTAPE SPRAY TAPE ON

Με την κόλλα των ταινιών SPORTTAPE δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα επικόλλησης. Ωστόσο, το σπρέι αυτό εξασφαλίζει την ακόμη καλύτερη επικόλληση των ταινιών προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια εφαρμογής χωρίς την πρόκληση δερματικής ενόχλησης.

Το SPRAY TAPE ON δεν κολλάει στα ρούχα, δεν μυρίζει και αφαιρείται εύκολα μετά τη χρήση. Κατασκευάζεται αποκλειστικά στην μεγάλη Βρετανία για λογαριασμό της SPORTTAPE.

Υ.Γ: Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείται το σπρέι TAPE OFF με τις ταινίες SPORTTAPE λόγω της εξαιρετικής και υψηλής αντοχής κόλλας τους.

SPORTTAPE SPRAY TAPE OFF

Η αφαίρεση των ταινιών SPORTTAPE είναι δύσκολη λόγω της εξαιρετικής κόλλας τους. Ακόμη και μετά από ημέρες χρήσης, η αφαίρεση τους μπορεί να πονέσει. Το TAPE OFFπροσφέρει γρήγορη, ανώδυνη, άοσμη και χωρις αλκοόλ αφαίρεση της κόλλας χωρίς να αφήνει απομεινάρια.

Ψεκάστε αρχικά στις άκρες και στη συνέχεια κάτω από την ταινία καθώς την αφαιρείτε!

Ειδικό ψαλίδι SPORTTAPE

Κάντε τις εφαρμογές σας γρηγορότερα, με άνεση και μεγαλύτερη διάρκεια με το ειδικό ψαλίδι της SPORTTAPE. Κατασκευασμένο με ειδικές λεπίδες ανοξείδωτου χάλυβα από την Ιαπωνία επιτρέπει την ακριβή κοπή των ταινιών.

Εάν είστε επαγγελματίας και χρησιμοποιείτε τις ταινίες SPORTTAPE, πραγματικά δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Το ψαλίδι αυτό σας επιτρέπει να κόβετε την λεπτότερη λωρίδα και να πετυχαίνετε στρογγυλεμένες γωνίες.