Οι κορυφαίες βρετανικές ελαστικές ταινίες κινησιοπερίδεσης

Ελαστικές ταινίες kinesiology από την βρετανική εταιρεία SPORTTAPE

Οι ταινίες SPORTTAPE συγκεντρώνουν μοναδικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά για εφαρμογές πρόληψης και αντιμετώπισης μυοσκελετικών παθήσεων.

Διατίθενται σε δύο εκδόσεις: με την κανονική κόλλα και με ισχυρή κόλλα (2 x) για να ανταποκρίνεται στις πιο απαιτητικές ανάγκες.
Κατάλληλες για την αντιμετώπιση των περισσότερων μυοσκελετικών προβλημάτων και την υποβοήθηση της αθλητικής επίδοσης.

  • Ανθεκτική κόλα – Η φόρμουλα της SPORTTAPE επιτρέπει μεγάλη διάρκεια (έως 5 ημέρες) από τις παραδοσιακές ταινίες ακόμη και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές! Η έκδοση extra sticky προσφέρει διπλάσια ικανότητα επικόλλησης.
  • Πιο ελαστική – 150-180% ικανότητα επιμήκυνσης
  • Αδιάβροχη – Μπορεί να φοριέται ακόμη και στις πιο σκληρές συυνθήκες ακόμη και στο κολύμπι!
  • Χωρίς latex για την εξάλειψη δερματικών προβλημάτων
  • Ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων.

Οι ταινίες SPORTTAPE διατίθονται σε ποικιλά διαστάσεων και σχεδίων:

  • standard roll 5 εκ x 5 μ 
  • extra wide 10 εκ x 5 μ
  • clinical roll 5 εκ x 22 μ

καθώς και στις εκδόσεις με κανονική κόλλα και extra sticky (διπλάσια ισχύς!).

Πρόσθετα/παρελκόμενα

SPORTTAPE SPRAY TAPE ON

Με την κόλλα των ταινιών SPORTTAPE δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα επικόλλησης. Ωστόσο, το σπρέι αυτό εξασφαλίζει την ακόμη καλύτερη επικόλληση των ταινιών προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια εφαρμογής χωρίς την πρόκληση δερματικής ενόχλησης.

Το SPRAY TAPE ON δεν κολλάει στα ρούχα, δεν μυρίζει και αφαιρείται εύκολα μετά τη χρήση. Κατασκευάζεται αποκλειστικά στην μεγάλη Βρετανία για λογαριασμό της SPORTTAPE.

Υ.Γ: Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείται το σπρέι TAPE OFF με τις ταινίες SPORTTAPE λόγω της εξαιρετικής και υψηλής αντοχής κόλλας τους.

SPORTTAPE SPRAY TAPE OFF

Η αφαίρεση των ταινιών SPORTTAPE είναι δύσκολη λόγω της εξαιρετικής κόλλας τους. Ακόμη και μετά από ημέρες χρήσης, η αφαίρεση τους μπορεί να πονέσει. Το TAPE OFFπροσφέρει γρήγορη, ανώδυνη, άοσμη και χωρις αλκοόλ αφαίρεση της κόλλας χωρίς να αφήνει απομεινάρια.

Ψεκάστε αρχικά στις άκρες και στη συνέχεια κάτω από την ταινία καθώς την αφαιρείτε!

Ειδικό ψαλίδι SPORTTAPE

Κάντε τις εφαρμογές σας γρηγορότερα, με άνεση και μεγαλύτερη διάρκεια με το ειδικό ψαλίδι της SPORTTAPE. Κατασκευασμένο με ειδικές λεπίδες ανοξείδωτου χάλυβα από την Ιαπωνία επιτρέπει την ακριβή κοπή των ταινιών.

Εάν είστε επαγγελματίας και χρησιμοποιείτε τις ταινίες SPORTTAPE, πραγματικά δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Το ψαλίδι αυτό σας επιτρέπει να κόβετε την λεπτότερη λωρίδα και να πετυχαίνετε στρογγυλεμένες γωνίες.

Επιλέξτε το μέγεθος και σχέδιο που επιθυμείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και κάντε τις αγορές σας γρήγορα και με ασφάλεια!