Για όλα τα αθλήματα

Το Veinoplus® Sport αναπτύχθηκε μετά από 3 χρόνια έρευνας και συνεργασίας με το Εθνικό Ινστιτούτο Αθλημάτων και Επίδοσης της Γαλλίας (Institut National Du Sport, De L'expertise Et De La Performance- INSEP) και την Ολυμπιακή Ομάδα της Γαλλίας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012.

Ποδόσφαιρο

Το Veinoplus® Sport χρησιμοποιείται από ποδοσφαιρικές ομάδες ως αποθεραπεία αλλά και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ενός αγώνα και για την αποφυγή κραμπών (διαβάστε επίσης τη σχετική μελέτη).

Τρέξιμο

Για μεγάλες απoστάσεις, μαραθώνιους, ultra trails, το Veinoplus® Sport χρησιμοποιείται για να σας προετοιμάσει για την "μεγάλη μέρα" επιτρέποντας σας να προπονήστε σκληρότερα και να αποθεραπεύεστε αποτελεσματικά.

Κλασικός αθλητισμός

Το Veinoplus® Sport επιτρέπει επαναληπτικές προπονητικές συνεδρίες ή συνεχόμενους αγώνες.

 

Τρίαθλο

Κορυφαίοι ironmen χρησιμοποιούν το Veinoplus® Sport  για την προετοιμασία τους, ανάμεσα τους ο François Chabaud (3ος Ironman Nice 2012) και Hervé Faure (νικητής του Embrunman 2011 και 2ος πρωταθλητής στο France Longue Distance 2012) οι οποίοι το παίρνουν πάντοτε μαζί τους!

Ποδηλασία

Η ομάδα Cofidis Pro Cycling Team έχει επιλέξει το Veinoplus® Sport για τους αγώνες όλης της σεζόν 2013!

 

Ομαδικά αθλήματα

Το Veinoplus® Sport έχει επιλεχθεί ως μέσο αποθεραπείας από το ιατρικό επιτελείο των Γαλλικών εθνικών ομάδων του μπάσκετ, βόλλευ και χόκευ.

Πολεμικές τέχνες

Το Veinoplus® Sport χρησιμοποιείται από συλλόγους Taekwondo, Judo και πάλης ως μέσο αντικατάστασης της ενεργητικής αποθεραπείας τόσο στην προπόνηση όσο και ανάμεσα στους αγώνες κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων.

Αθλήματα νερού

Το Veinoplus® Sport εξόπλισε όλους τους Γάλλους αθλητές Canoe Kayak στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου 2012 τόσο για ολική αποθεραπεία όσο και για τοπική στα χέρια!