Αθλητές

Slawomir Matras - αθλητής ορεινού τρεξίματος - πανελλήνιος πρωταθλητής ορειβατικού σκί, ομάδα Ostracon.

Χρησιμοποιώ  το Veinoplus Sport καθημερινά μετά από όλα τα είδη άσκησης όπως βάρη, ποδήλατο, τρέξιμο, ορειβατικό σκί, ρόλερ σκί και το θεωρώ πολύ αποτελεσματικό, ιδίως μετά από υψηλές εντάσεις.  Με ξεκουράζει και με χαλαρώνει, ιδιαίτερα σημαντικό σε μέρες με πρωϊνό και απογευματινό πρόγραμμα, ενώ είναι αξιόπιστο για πολύ συχνή χρήση με μεγάλη διάρκεια ζωής τόσο της μπαταρίας όσο και των αυτοκόλλητων ηλεκτροδίων.

Νίκος Καλοφύρης - αθλητής ορεινού τρεξίματος.

Το πρόγραμμα που ακολουθώ περιλαμβάνει σκληρές προπονήσεις σε ορεινό δύσκολο τεραίν. Πάντα ένιωθα τους γαστροκνήμιους ιδιαίτερα καταπονημένους μετά από δύσκολες προπονήσεις. Απ' όταν αρχισα να χρησιμοποιώ το Veinoplus  Sport έχω πολύ καλύττερη αποκατάσταση και νιώθω έτοιμος σε λιγότερο χρόνο για την επόμενη προπόνηση. Πολύ σημαντική η ευκολία στη χρήση και στη μεταφορά της συσκευής.

Δημήτρης Τρουπής - αθλητής ultra trail και συντάκτης του Adventure Zone, Σοφία Ρήγα - καλύτερη ελληνίδα μαραθωνοδρόμος το 2011 & Γιάννης Δαγκόγλου - προπονητής δρομικών αθλητών

Η συσκευή veinoplus Sport πιστεύουμε ότι είναι πολύ αποδοτική ως αποκατάσταση μετά από τις δύσκολες προπονήσεις. Μάλιστα, η θετική επίδραση τους είναι σχεδόν άμεσα αντιληπτή, αφού ενώ παλιότερα χωρίς την ηλεκτροδιέγερση είχαμε πιασίματα, πόνους, κούραση και κάποια ακαμψία τις επόμενες ώρες μετά από πολύ δύσκολη προπόνηση, με την συσκευή υπήρχε σαφής βελτίωση σε αυτές τις παραμέτρους. Είναι ιδανική για κάποιον που έχει σοβαρούς αθλητικούς στόχους, προπονείται πολύ έντονα και θέλει να εμβαθύνει πιο επιστημονικά και σοβαρά στο ζήτημα της αποκατάστασης. 

François Chabaud, τριαθλητής, 3ος Ironman Nice 2012

Χρησιμοποιώ το Veinoplus Sport στην προπόνησή μου, ειδικά πριν από απαιτητικά προγράμματα αλλά και για να επιταχύνω την αποκατάστασή μου. Είναι μια τόσο μικρή και απλή συσκευή που μου έχει γίνει συνήθεια πλέον να μην την αποχωρίζομαι ποτέ! Πιστεύω ότι το Veinoplus Sport είναι πολύ χρήσιμο και ότι ουσιαστικά συμμετέχει στις επιδόσεις μου!

 

Christophe Jallet - ποδοσφαιριστής Paris Saint-Germain

Χρησιμοποιώ το Veinoplus εδώ και δύο σεζόν για την αποθεραπεία μου μετά τον κάθε αγώνα ή προπόνηση. Εϋκολο στη χρήση και στη μεταφορά, μου επιτρέπει να αποθεραπεύομαι γρήγορα, ενώ μπορώ να είμαι καθιστός, για παράδειγμα στα ταξίδια με το λεοφωρείο της ομάδας. Αισθάνομαι τα οφέλη από τα πρώτα κιόλας λεπτα χρήσης. Και κάτι έξτρα: το Veinoplus είναι πολύ αποτελεσματικό στο να με ανακουφίζει από τον πόνο μετά από καμιά κλωτσιά!

Marlène Harnois - Ολυμπιονίκης, Εθνική ομάδα Γαλλίας taekwondo

Το Veinoplus Sport μου επιτρέπει να βελτιστοποιήσω την απόδοση μου λόγω των ταξιδιών. Συχνα φθάνω λίγες μέρες πριν τους αγώνες και συνεπώς είναι σημαντικό να είμαι άμεσα έτοιμη. Από όταν άρχισα να χρησιμοποιώ το Veinoplus Sport κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου, αισθάνομαι τα πόδια μου πολύ ελαφρύτερα και σαν να έκανα ελαφρύ jogging. Επίσης, το Veinoplus Sport με συνοδεύει κατά την προετοιμασία για τους αγώνες ώστε να ξεκουράζομαι ανάμεσα στις προπονήσεις και επίσης κατά τις ημέρες των αγώνων όπου το χρησιμοποιώ ανάμεσα στις αναμετρήσεις για ταχεία αποθεραπεία κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες μου να κερδίζω!

Steeve Guenot - Ολυμπιονίκης Ελληνορωμαϊκής πάλης, Εθνική ομάδα Γαλλίας

Το Veinoplus Sport με βοηθάει στην αποθεραπέια μου κατά την προετοιμασία. Το χρησιμοποιώ στα πόδια μου και καπόιες φορές και στα χέρια μου μετά από σκληρές προπονήσεις για τοπική αποθεραπεία (δικέφαλους, αντιβράχια, κτλ). Το εφαρμόζω αμέσα μετά την προπόνηση και μία φορά το απόγευμα στο σπίτι όταν βλέπω μία ταινία. Το Veinoplus έχει μία πραγματική αποθεραπευτική δράση: αισθάνομαι πιο χαλαρός και ελαφρύς. Το χρησιμοποιώ επίσης και όταν ταξιδεύω για να προλάβω την αίσθηση των βαριών ποδιών.

Romain Lemarchand - Cofidis Pro Cycling Team

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη χρήση του Veinoplus Sport. Το χρησιμοποιώ μετά από αγώνες ή προπόνηση αλλά και κατα τη διάρκεια των ταξιδιών μου. Είναι το κάτι παραπάνω για να βρίσκομαι στην κορυφή είτε πρόκειται για αγώνα, είτε για προπόνηση!

Επαγγελματίες Αποκατάστασης

Φίλιππος Σκόρδος - Φυσικοθεραπευτής, Αθλητικός Αποκαταστάτης ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Εφαρμόζω το Veinoplus Sport στους ποδοσφαιριστές μου στα πλαίσια της αποθεραπείας τους, αλλά και στο ημίχρονο του αγώνα. Μόλις 7-10 λεπτά αρκούν στο διάλλειμα του ημιχρόνου για να αισθανθούν τις γάμπες τους πιο ελαφριές.  Το συνιστώ στους ποδοσφαιριστές μου και για προσωπική, καθημερινή χρήση ακόμη και στο σπίτι τους!

Marc Pujo, Φυσικοθεραπευτής κορυφαίων αθλητών, 30 χρόνια μέλος του INSEP, ιδρυτής της Γαλλικής Σχολής Αθλητικής Αποκατάστασης

Χρησιμοποιώ το Veinoplus Sport κάθε μέρα στους αθλητές που προπονώ και το συνιστώ ανεπιφύλακτα για κάθε άθλημα. Έχω διαπιστώσει τα οφέλη στην πράξη και έχω δει ότι βοηθά άμεσα στην αποθεραπεία έπειτα από επαναλαμβανόμενες προπονήσεις, πριν και έπειτα από αγώνες αλλά και κατα τη διάρκεια πολύωρων ταξιδιών. Ακόμη, έχω διαπιστώσει σημαντική μείωση του μυϊκού κάματου στα αθλήματα αντοχής και μείωση των κραμπών όταν η συσκευή χρησιμοποιείται βέλτιστα όπως π.χ. στο ημίχρονο αγώνων.

François During - Προπονητής Κανόε-Καγιάκ, Γαλλική Εθνική Ομάδα

Παρακολουθώντας τις μελέτες του INSEP, ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Veinoplus Sport για την απομάκρυνση του γαλακτικού οξέος μετά από επίπονες προπονήσεις. Γρήγορα οι αθλητές μου πείστηκαν από τα οφέλη της συσκευής. Σήμερα, οι περισσότεροι κωπηλάτες της Γαλλικής ομάδας χρησιμοποιούν το Veinoplus Sport μετά απο σκληρές προπονήσεις ή ανάμεσα από αγώνες σε διεθνείς οργανώσεις. Το χρησιμοποιούν στις γάμπες για αποτελέσματα σε όλο το σώμα και σε ορισμένες στα άνω άκρα για τοπική δράση.