Περιγραφή

Το VEINOPLUS® Sport είναι μία φορητή συσκευή ηλεκτροδιέγερσης η οποία εφαρμόζεται στους μύες της γάμπας με σκοπό να ενισχύσει την αρτηριακή κυκλοφορία και την φλεβική επιστροφή του αίματος. Έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη ροή του αρτηριακού αίματος στα κάτω άκρα έως 9 φορές και τα αποτελέσματα της αποθεραπείας λαμβάνουν χώρα μόλις από τα 3 πρώτα λεπτά της εφαρμογής!

Με τον τρόπο αυτό, το VEINOPLUS® Sport προσφέρει αποθεραπεία εφάμιλλη της ενεργητικής (τρέξιμο, ήπια άσκηση, κ.α.) χωρίς να κουράζονται οι μύες και χωρίς να απαιτείται αερόβια προσπάθεια.

Καθολική Αποθεραπεία

Χρησιμοποιώντας το Veinoplus® Sport στις γάμπες σας για 15 - 30 λεπτά ενεργοποιείται η λεγόμενη "δεύτερη καρδιά", δηλ. ο μηχανισμός μέσω του οποίου οι μυικές αντλίες ενισχύουν τη φλεβική κυκλοφορία προς την καρδιά και αυξάνουν την αρτηριακή ροή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση των άχρηστων μεταβολικών παραγώγων των μυών, όπως είναι το γαλακτικό οξύ, και την παροχή χρήσιμων συστατικών παρέχοντας μία "καθολική αποθεραπεία" σε όλο το σώμα.

Τα αποτελέσματα είναι καλύτερα εάν εφαρμόσετε το Veinoplus® Sport εντός 1 ώρας από το τέλος της άσκησης. Σε αθλήματα που έχουν ημίχρονο ή συνεχόμενους γύρους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ανάπαυλα για αναπλήρωση της επίδοσης.

Τοπική Αποθεραπεία

Χρησιμοποιώντας το Veinoplus® Sport σε άλλους μύες οι οποίοι εμπλέκονται πιο άμεσα στην άσκηση σας (χέρια, ώμοι, γλουτοί, κ.α.) πετυχαίνετε μία "τοπική αποθεραπεία". Τα αποτελέσματα είναι στοχευμένα με σημαντικά οφέλη, όπως μείωση κραμπών, οιδήματος, αιματωμάτων και πόνου συμπληρώνοντας αυτά της καθολικής αποθεραπείας.

Δεν υπάρχει κίνδυνος υπερχρήσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλές συνεχόμενες συνεδρίες σε διάφορους μύες του σώματος σας!

Τεχνολογία Second Heart®

To VEINOPLUS® Sport χρησιμοποιεί την πατενταρισμένη τεχνολογία Second Heart®.

Η τεχνολογία αναπτύχθηκε από την ίδια κατασκευάστρια εταιρεία πριν από 10 χρόνια για την αντιμετώπιση της φλεβικής ανεπάρκειας κάτω άκρων. Χρησιμοποιεί μία πολύπλοκη κυματομορφή χαμηλής έντασης και κυμαινόμενης συχνότητας και μάλιστα απαιτεί μόνο 2 ηλεκτρόδια σε αντίθεση με τις περισσότερες μεθόδους ηλεκτροθεραπείας που απαιτούν 4 ηλεκτρόδια!

Μετά από την επιτυχία της ιατρικής συσκευής VEINOPLUS®, πολυετής έρευνα και ανάπτυξη προσδιόρισαν τις βέλτιστες παραμέτρους ηλεκτροδιέγερσης ώστε να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία αυτήν την φορά στην αθλητική αποθεραπεία. Έτσι δημιουργήθηκε η νέα σύσκευή VEINOPLUS® Sport μόλις στα τέλη του 2012!

Ηλεκτρόδια POWER Cuff

Τα ηλεκτρόδια Power Cuff είναι υφασμάτινα και τοποθετούνται στις γάμπες. Προσφέρουν πρακτικότητα και ταχύτητα κατά στην εφαρμογή, πλένονται και δεν αναλώνονται από τη χρήση. Αγοράζονται ξεχωριστά.

 

 

Αγοράστε τη συσκευή VEINOPLUS® Sport η οποία συνοδεύεται από θήκη μεταφοράς, ένα σετ οβάλ αυτοκόλλητων ηλεκτροδίων, οδηγίες χρήσης, μπαταρία και λουράκι για να την έχετε πάντα μαζί σας!

Αντενδείξεις αποτελούν τα άτομα με βηματοδότη και εμφυτεύσιμους απινιδωτές, ενώ άτομα με ορθοπαιδικά μεταλλικά εμφυτεύματα στην περιοχή εφαρμογής πρέπει να το εφαρμόζουν με προσοχή.