Τρόποι απόκτησης

Το Rehacom διατίθεται σε DVD το οποίο μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Για να ξεκινήσετε την εκπαίδευση, θα πρέπει να αγοράσετε την άδεια χρήσης του προγράμματος και μία συσκευή ελέγχου (είτε μία μικρή USB συσκευή-κλειδί ή το ειδικό πληκτρολόγιο), όπως περιγράφεται παρακάτω.

Σημείωση: Στην αρχή της εκπαίδευσης θα πρέπει ο θεραπευτής ή ο ειδικός παιδαγωγός σας να σας προτείνει με ποια ή ποιες δραστηριότητες του RehaCom θα ξεκινήσετε. Περιοδικά θα πρέπει να παρακολουθεί την πρόοδο σας και να προσαρμόζει, εφόσον χρειάζεται, το πλάνο θεραπείας.

Άδεια Χρήσης

Η απόκτηση του RehaCom γίνεται με την αγορά άδειας χρήσης. Για κατ' οίκον χρήση από τον ίδιο τον εκπαιδευόμενο ή το φροντιστή του, προτείνεται η απόκτηση άδειας  μετρούμενης σε ώρες χρήσης. Οι ώρες προ-πληρώνονται και η ελάχιστη παραγγελία είναι οι 50 ώρες με κόστος 2,00 ευρώ/ώρα (χωρίς ΦΠΑ)*. Σημειώνεται ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσες δραστηριότες RehaCom θέλετε ή σας έχει υποδείξει ο θεραπευτής μέχρι να εξαντληθούν οι ώρες που έχετε αποκτήσει. Φυσικά, οι ώρες δεν έχουν ημερομηνία λήξης και καταναλώνονται ΜΟΝΟ όταν χρησιμοποιείτε μία δραστηριότητα του προγράμματος θεραπευτικά και όχι όταν πλοηγείστε στις διάφορες λειτουργίες του λογισμικού. Τυπικά, κάθε συνεδρία διαρκεί από 20 έως 30 λεπτά και ενδείκυνται η χρήση 3 ή 4 συνεδριών την εβδομάδα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η αγορά 100 ωρών χρήσης μπορούν να υποστηρίξουν εκπαίδευση για περίπου 1,5 - 2 χρόνια! Μόλις εξαντληθούν οι ώρες χρήσης μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον ώρες (με ελάχιστο τις 50).

*Την πρώτη φορά που θα αγοράσετε άδεια χρήσης, απαιτείται και η αγορά είτε του ειδικού πληκτρολογίου ή της μικρής συσκευής USB (USB dongle) για την ενεργοποίηση και αυθεντικοποίηση της άδειας. Σε μελλοντικές ανανεώσεις ωρών χρήσης, δεν απαιτείται εκ νέου η αγορά κάποιας συσκευής.

Εάν είστε επαγγελματίας αποκατάστασης, δείτε τους τρόπους απόκτησης στην αντίστοιχη σελίδα.