Σειρά N'RUN

Η N'RUN είναι μια σειρά κρεβατιών φυσικοθεραπείας και εξέτασης τα οποία διακρίνονται για ένα καθαρά καινοτόμο και φρέσκο σχεδιασμό!

Τα κρεβάτια υλοποιήθηκαν ώστε να σπάνε κάθε κανόνα συμβατικού σχεδιασμού και με μία προσέγγιση ώστε να διευκολύνουν το έργο του επαγγελματία. 

Highlights

Strength

Superior stability

Η στοιβαρή κατασκευη σχεδιάστηκε ώστε να βελτιστοποιεί την ισχύ και το φορτίο εγασίας των μοτέρ. Η βάση προσφέρει υψηλή σταθερότητα και μετατρέπει το κρεβάτι σε έναν πυλώνα για την εργασία σας.

Peripheral switch

Up is up & down is down

Δύο μπάρες ενσωματωμένες στο σχέδιο της βάσης καλύπτουν κάθε πλευρά για να ρυθμίζετε το ύψος. Στο μπροστινό και πίσω άκρο, δύο πετάλ επίσης ρυθμίζουν το ύψος του κρεβατιού.

Handlebar

Keep a grip on it

Οι εργονομικές λαβές, οι οποίες διπλώνουν, επιτρέπουν στον ασθενή σας να ξεκουράζει τα χέρια του όταν είναι ξαπλωμένος σε πρηνή θέση. 

 

Armrests

Rest face down

Προσκέφαλο 3-τμημάτων. Τα πλαϊνά τμήματα προσφέρουν χώρο για ανάπαυση των χεριών του ασθενή. Είναι μηχανικά ρυθμιζόμενα ως προς το ύψος για να εξασφαλίζουν βέλτιστη άνεση.

Wheels

Life turns, Naggura too

Το σύστημα με 4 κρυμμένες ρόδες σας επιστρέπει να μετακινείται εύκολα το κρεβάτι. Αποκαλύπτωνται χάρη σε ένα μοχλό που ενεργοποιείται με το πόδι ο οποίος βρίσκεται και στις δύο πλευρές του κρεβατίου. Ευελιξία χωρίς όρια!

Paper-roll holder

Wrap your table

Στήριγμα για το χαρτιού (60 εκ. πλάτους) προσαρμοσμένο στη βάση του κρεβατιού. Σχεδιασ΄μένο ώστε να εξασφαλίζει γρήγορη αλλαγή των ρολών (προαιρετικό).

 

Heating

Warmth into your skin

Επιλέξτε το κρεβάτι σας N’RUN με θερμαινόμενο στρώμα! Προσφέρετε στους ασθενείς σας την απόλαυση και τα ευεργετικά οφέλη της ζέστης βαθιά στο σώμα τους.

Upholstery

The perfect skin

Η υψηλής ποιότητας ταπετσαρία Spradling© κατασκευασμένη από ύφασμα βινυλίου προσφέρει άνεση, αντοχή και διάρκεια σε χώρους υγείας.