Το Σύστημα

Το Game Ready Equine είναι ένα καινοτόμο σύστημα κρυοθεραπείας με διαλείπουσα (κυκλικά μεταβαλλόμενη) συμπίεση που προλαμβάνει τους τραυματισμούς, προσφέρει αποτελεσματική αποθεραπεία και επιταχύνει την αποκατάσταση σε περίπτωση τραυματισμών. Προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα κυρίως λόγω της συνδυασμένης εφαρμογής ψύχους με συμπίεση τα οποία αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη λύση για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου Κ.Α.Π.Α (Κρυοθεραπεία, Ανάρροπη θέση, Περίδεση, Ανάπαυση), όπως ακριβώς και στους ανθρώπους αθλητές.

μάθετε περισσότερα για το σύστημα Game Ready Equine >>

Χαρακτηριστικά

Το Game Ready αποτελείται από μία μονάδα ελέγχου με την οποία ρυθμίζεται η θερμοκρασία, η μέγιστη συμπίεση και ο χρόνος συνεδρίας, καθώς και από πλήρη σειρά καλυμμάτων διπλής δράσης (ταυτόχρονο ψύχος και συμπίεση) για διάφορες αρθρώσεις και για τη ράχη.

μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά του Game Ready Equine >>

Πλεονεκτήματα

Το Game Ready Equine είναι το κρυφό όπλο κορυφαίων προπονητών, αθλητών ιππέων και κτηνιάτρων για την πρόληψη και ταχεία αποκατάσταση πληθώρας παθήσεων των αλόγων τους.

  • Συνδυασμένη θεραπεία
  • Ανατομικά καλύμματα
  • Ευκολία στην εφαρμογή
  • Λεπτομερής ρύθμιση παραμέτρων θεραπείας
  • Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
  • Φορητότητα
  • Άριστη σχέση απόδοσης - κόστους

μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα του Game Ready Equine>>

Εφαρμογές

Το Game Ready Equine μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχει κάθε αγώνισμα ιππασίας διαθέτωντας τα κατάλληλα καλύμματα. Προσφέρει αποτελεσματική αποθεραπεία μετά από σκληρή προπόνηση ή έναν απαιτητικό αγώνα προλαμβάνοντας τους τραυματισμούς και εξασφαλίζοντας υψηλές αποδόσεις. Είναι επίσης κατάλληλο μετά από χειρουργεία και στα πλαίσια αντιμετώπισης πληθώρας μυοσκελετικών τραυματισμών και παθήσεων.

Αποτελεί κορυφαία επιλογή για ιππικούς ομίλους, εκπαιδευτές και ιδιοκτήτες αλόγων, κτηνιάτρους και φροντιστές αλόγων.

μάθετε περισσότερα για τις εφαρμογές του GameReady Equine >>