Ο πιο προηγμένος ηλεκτροδιεγέρτης FES!

Το RehaStim είναι ο πιο προηγμένος ηλεκτροδιεγέρτης Λειτουργικού Ηλεκτρικού Ερεθισμού (FES) με 8 κανάλια για διέγερση ισάριθμων μυικών ομάδων και ενσωματωμένο λογισμικό που επιτρέπει άπειρες εφαρμογές! Χρησιμοποιείται για τη δημιουργία λειτουργικών κινήσεων, μείωση σπαστικότητας, αποφυγή μυικής ατροφίας, κ.α.

Η συσκευή

Το RehaStim είναι ένας ηλεκτροδιεγέρτης FES με απεριόριστες δυνατότητες. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη και εύχρηστο μενού από όπου μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τα έτοιμα πρότυπα λειτουργικών κινήσεων ή να δημιουργήσετε τα δικά σας.

Μάθετε περισσότερα για τη συσκευή RehaStim>>

Λειτουργίες

Το RehaStim διαθέτει το ειδικό λογισμικό Sequence Training το οποίο περιλαμβάνει 54 έτοιμα πρότυπα με αλληλουχία διεγέρσεων για διάφορες ομάδες (μονόπλευρα ή αμφίπλευρα) για την επίτευξη λειτουργικών κινήσεων για τα άνω άκρα, κάτω άκρα και τον κορμό. Κάθε αλληλουχία μπορεί να επαναλαμβάνεται αυτόματα ή να πυροδοτηθεί χειροκίνητα.

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες του RehaStim>>

Ενδείξεις - Εφαρμογές

Το RehaStim σας επιτρέπει να εκτελέσετε απλές ή σύνθετες λειτουργικές ασκήσεις με σκοπό την επανεκπαίδευση κινητικών προτύπων, τη διατήρηση εύρους κίνησης, αποφυγή μυικής ατροφίας και μείωση σπαστικότητας, ή να διεγείρετε επιπρόσθετους μύες, όπως οι γλουτιαίοι, για αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας τοπικά, μείωση πιεστικών ελκών, κτλ.

Ενδείκνυται για άτομα με ΚΝΜ, ΑΕΕ, ΣκΠ, ΚΕΚ, κ.α.

Μάθετε περισσότερα για τις εφαρμογές του RehaStim>>

 

                                                                                                                    Προϊόν της γερμανικής εταιρείας