10 λόγοι γιατί να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο EPTE

1Μειώνει το χρόνο αποκατάστασης

Οι επαγγελματίες υγείας που χρησιμοποιούν το EPTE® και οι μελέτες επιβεβαιώνουν ότι οι ασθενείς γυρίζουν στις δραστηριότητες τους μέσε σε λίγες εβδομάδες, ενώ με άλλες θεραπείες μπορούν να διαρκέσουν μήνες. Χρόνιες τενοντοπάθειες μπορούν να αντιμετωπιστούν σε 5 εβδομάδες.

2Γρήγορη και απλή θεραπεία

Η θεραπεία απαιτεί 3 προσπελάσεις (καθοδηγούμενες από απεικονιστικό υπέρηχο) ανά συνεδρία με την κάθε μία να διαρκεί 1-2 λεπτά. Διεξάγεται από μία φορητή και ελαφριά συσκευή που λειτουργεί με μπαταρία (με αυτονομία 3.000 συνεδριών).

3Κλινικά τεκμηριωμένο

Η μέθοδος EPTE® είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη. Πρόσφατες κλινικές δοκιμές [1, 2, 3, 4] και δημοσιεύσεις διερευνούν την αποτελεσματικότητα της σε παθολογίες στον ώμο, επικονδυλίτιδα και αχίλλειο τένοντα, αντίστοιχα.

4Είναι πρακτικά ανώδυνο

Το EPTE® παράγει χαμηλής έντασης ρεύμα το οποίο δεν προκαλεί πόνο στο ασθενή. Οι χιλιάδες ασθενείς και αθλητές το επιβεβαιώνουν.

5Είναι ασφαλές

Η συσκευή EPTE® σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και πιστοποιήθηκε με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και δαθέτει ιατρική σήμανση CE. Επίσης, η χρήση αυτοκόλλητου ηλεκτροδίου κοντά στην περιοχή εισαγωγής της βελόνας περιορίζει την ηλεκτρική δράση στην περιοχή εφαρμογής. 

6Εκπαιδευτική υποστήριξη

Η EPTE® προσφέρει ένα δομημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την κατάρτιση και πιστοποίηση των ιατρών το οποίο προσφέρουν έμπειροι εκπαιδευτές. Μάθετε περισσότερα στην αντίστοιχη ενότητα.

7Διαθέτει πιστοποίηση με CE με ιατρική σήμανση (Medical CE Mark)

Η EPTE διαθέτει CE με ιατρική σήμανση (CE Mark certification for Medical Device). Έχει λάβει πιστοποίηση ότι η διαδερμική ηλεκτρόλυση είναι μια ασφαλής τεχνική με σαφή αποτελεσματικότητασε τένοντες και μύες. 

8Κατάλληλο για Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς και Ιατρούς Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης

Αποτελεί μία σύγχρονη ελάχιστα επεμβατική ορθοπαιδική μέθοδο. Συνοδεύεται από υποβοήθηση με διαγνωστικό υπέρηχο για την καθοδήγηση της διαδερμικής βελόνας και αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα σε θεραπείες εγχύσεων.

Παράλληλα, ανάμεσα στις συνεδρίες του ιατρού, καλό είναι να συνοδεύεται από φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση και συνταγογράφηση έκκεντρων ασκήσεων.

9Διεθνής παρουσία

Το σύστημα EPTE έχει διεθνή παρουσία με 3.500 πιστοποιημένους θεραπευτές σε 1000 Κέντρα από 26 χώρες (Ισπανία, Ολλανδία, Σουηδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Πολωνία, Η.Β, Αυστραλία, Μεξικό, Κόστα Ρίκα, Ισημερινός, κ.α.).

10Κατασκευάζεται στην Ευρώπη (Ισπανία)

Η συσκευή EPTE® σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται εξ΄ολοκλήρου στην Ισπανία σε συνεργασία με Πανεπιστήμια.