4 Θεραπείες σε 1 Σύστημα!

Το νέο Game Ready Med4Elite είναι ένα μοναδικό στο είδος του τροχήλατο μηχάνημα που συνδυάζει 4 θεραπείες σε 1 σύστημα. Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει τις παρακάτω θεραπείες:

  • κρυοθεραπεία
  • θερμοθεραπεία
  • contrast therapy - ταχεία εναλλαγή ψυχρού/θερμού
  • συμπίεση.

Χάρη στις δύο εξόδους του, μπορεί να εξυπηρετεί ταυτόχρονα μέχρι και 2 ασθενείς με διαφορετικές θεραπείες. Μέσω μίας φιλικής προς το χρήστη οθόνης αφής, ο θεραπευτής μπορεί να ορίσει το πρόγραμμα θεραπείας ρυθμίζοντας κάθε παράμετρο της θεραπείας!

Το Med4Elite είναι συμβατό με όλα τα παραδοσιακά καλύμματα του φορητού Game Ready.

Κρυοθεραπεία χωρίς πάγο

Το Med4Elite παράγει μόνο του το ψυχρό νερό και προσφέρει θερμοκρασίες από 3°C μέσω των ανατομικών καλυμμάτων που καλύπτουν πρακτικά όλα τα μεγάλα τμήματα του σώματος.

Θερμοθεραπεία

Το Med4Elite παράγει μόνο του το θερμό νερό και προσφέρει θερμοκρασίες έως 45°C με ρύθμιση ανά 0,5°C.

Συμπίεση

Προσφέρονται 4 επίπεδα συμπίεσης, από 5-75 mmHg

Εναλλαγή θερμοκρασίας

Αυτή η μοναδική λειτουργία εναλλαγής από ψυχρό σε θερμό και αντίστροφα προσφέρει μία νέα διάσταση στη θεραπεία. Η ταχεία εναλλαγή λαμβάνει χώρα ακαριαία χάρη στις δύο διαφορετικές δεξαμενές (ψυχρού-θερμού) και μπορεί να ρυθμιστεί ανά 1 λεπτό!

Πάνελ ελέγχου

Μέσω της οθόνη αφής, ο χρήστης μπορεί να καταρτίσει το προγράμματα θεραπείας που επιθυμεί ελέγχοντας τόσο την θερμοκρασία όσο και το επίπεδο συμπίεσης.

Για τη λειτουργία εναλλαγής θερμοκρασίας, ο χρήστης μπορεί να καταρτίσει προγράμματα μεγάλης διάρκειας με αλληλουχίες εναλλαγής θερμοκρασίας ρυθμίζοντας κάθε δυνατή παράμετρο!

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες του συστήματος.

.