Πλεονεκτήματα

Δύο Θεραπείες. Ένα σύστημα!

Το Game Ready προσφέρει συνδυασμένα πλεονεκτήματα τόσο από την εν τω βάθει εφαρμογή ψύχους σε αρθρώσεις και μεγάλες μυϊκές ομάδες όσο και από την παράλληλη άσκηση κυκλικά μεταβαλλόμενης πίεσης.  Αποτελεί δε, μία ολοκληρωμένη λύση κρυοθεραπείας-κυκλοφορητή καθώς παρέχει εστιασμένη δράση μέσω των ειδικών ανατομικών καλυμμάτων και παρέχει τη δυνατότητα πλήρους ρύθμισης των επιμέρους παραμέτρων, όπως θερμοκρασία και πίεση. Ως εκ τούτου, δεν συνοδεύεται από τα γνωστά μειονεκτήματα παρόμοιων συστημάτων, όπως ο κίνδυνος ψυχρού εγκαύματος, η διαρροή νερού, η μη αποτελεσματική εστίαση στη παθούσα περιοχή, η μειωμένη ανταλλαγή θερμότητας, η ανάγκη συνεχούς παρουσίας θεραπευτικού προσωπικού κατά τη χρήση των μεγάλων συσκευών κρυοθεραπείας με αέρα, κ.α.

Έτσι, η άμεση χρήση Game Ready προσφέρει πλεονεκτήματα όπως:

  • επίδραση ψυχρού σε μεγαλύτερο βάθος ιστού διατηρώντας σταθερή θερμοκρασία σε ολόκληρη την επιφάνεια εφαρμογής.
  • σημαντική αποιδηματική δράση και καλύτερη λεμφική παροχέτευση μεταβολιτών.
  • ταχύτερη επούλωση ιστών και αποτελεσματικότερη αποκατάσταση.
  • άριστη σχέση απόδοσης - τιμής.

Ευκολία στη χρήση

Το σύστημα περιλαμβάνει μία φορητή συσκευή που επιτρέπει τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, συμπίεσης και χρόνου θεραπείας απλά με το πάτημα λίγων κουμπιών. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να εφαρμόσετε την θεραπεία σας όπου και όταν χρειάζεται.

Άνετο και ανατομικό. 

Μία σειρά ανατομικά σχεδιασμένων καλυμμάτων μπορούν να καλύψουν πρακτικά όλες τις αρθρώσεις, από την ποδοκνημική και γόνατο έως αγκώνα και ώμο. Επιπλέον, η δυνατότητα χρήσης σωλήνα με διπλή έξοδο σας επιτρέπει την ταυτόχρονη αντιμετώπιση δύο αρθρώσεων ή δύο ασθενών.