Το Σύστημα

Το Game Ready είναι ένα καινοτόμο σύστημα κρυοθεραπείας με διαλείπουσα συμπίεση το οποίο βασίστηκε σε τεχνολογία της NASA για τις στολές των αστροναυτών. Προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα όπως ευκολίας στη χρήση, εφαρμογή σε δύσκολα αντιμετωπίσιμες αρθρώσεις, φορητότητα, συνδυασμένη εφαρμογή ψύχους και συμπίεσης καθώς και άριστη σχέση τιμής/απόδοσης.  Χρησιμοποιείται από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές & ερασιτεχνικές αθλητικές ομάδες, αθλητές, φυσιοθεραπευτές και αθλητιάτρους καθώς και από ορθοπεδικές κλινικές, κέντρα αποκατάστασης και κέντρα εργοφυσιολογίας ανά τον κόσμο.

Το Game Ready αποτελεί ολοκληρωμένη λύση για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου R.I.C.E. (Rest, Ice, Compression, Elevation) ή ελληνιστί Κ.Α.Π.Α (Κρυοθεραπεία, Ανάρροπη θέση, Περίδεση, Ανάπαυση) που συνιστάται για την άμεση αντιμετώπιση αρθρικών και μυϊκών τραυματισμών.  Η δυνατότητα ακριβούς ρύθμισης της θερμοκρασίας ανά βαθμό καθώς και η δυνατότηα ρύθμισης της ταυτόχρονης εφαρμογής διαλείπουσας συμπίεσης σε 3 εύρη τιμών (μονάδα mmHg) επιφέρουν όλα τα σχετιζόμενα οφέλη όπως αγγειοσυστολή, λεμφική παροχέτευση μεταβολιτών και επιτάχυνση της αποιδηματικής δράσης, επίδραση ψυχρού σε μεγάλο βάθος κ.α. Παράλληλα, η ύπαρξη πλήθους καλυμμάτων μεγάλης επιφάνειας για όλες τις αρθρώσεις και τον κορμό παρέχει τη δυνατότητα εφαρμογής του συστήματος σε περιπτώσεις δύσκολα αντιμετωπίσιμες με τα συμβατικά μέσα (όπως ο ώμος ή το ισχίο).

Τέλος η αποτελεσματικότητά του έχει επιβεβαιωθεί από πλήθος κλινικών μελετών.

Τι περιλαμβάνει

Το Game Ready αποτελείται από:

  • φορητή μονάδα ελέγχου με οθόνη LCD και δυνατότητα ρύθμισης θερμοκρασίας ανα βαθμό, εύρους διαλείπουσας συμπίεσης και χρόνου θεραπείας.  Στη συσκευή τοποθετείται πάγος κατά τα 2/3 και το υπόλοιπο συμπληρώνεται με νερό.   
  • καλύμματα διπλής δράσης (ψύχος & συμπίεση) για ποδοκνημική, γόνατο, ισχίο, οσφυϊκή χώρα, κορμό (πλήρης κάλυψη), ώμο, αγκώνα/βραχιόνιο και άκρα χείρα. Η επιφάνεια των καλυμμάτων είναι τέτοια που επιτρέπει κάλυψη και των παρακείμενων εκατέρωθεν της άρθρωσης, μυϊκών ομάδων ενώ ταυτόχρονα εγγυάται την επίδραση του ψύχους σε μεγαλύτερο βάθος ιστού.
  • σωλήνα σύνδεσης μονάδας με κάλυμμα/καλύμματα (μονός ή διπλός) παρέχοντας τη δυνατότητα ταυτόχρονης θεραπείας δύο (2) αρθρώσεων ή ασθενών.

Καλύμματα & Πρόσθετα Game Ready

Νέο κάλυμα Full Leg Boot!

Γόνατος (ίσιο)
Γόνατος Αρθρωτό για χρήση μαζί με CPM
Ισχίου
Ώμου
Ποδοκνημικής
Πηχεοκαρπικής
Αγκώνα
C-T spine
Οσφύος
(νέο) Κάλυμμα από άκρα πόδα έως κνήμη.
Cooling Vest για χειρουργούς & αθλητές!
Cryo Cap
(νέο) Αγκώνα αρθρωτό
Σωλήνας διπλής διοχέτευσης (για αντιμετώπιση δύο περιστατικών)
για κολοβώματα (διάφορα καλύμματα)
Cooling vest για χειρουργούς
Τσάντα μεταφοράς για χρήση όπου και όταν χρεάζεται (κατ' οίκον επισκέψεις, προπονητική, γήπεδο, κτλ.)
Μπαταρία για αυξημένη φορητότητα και χρήση όπου και όταν χρεάζεται (προπονητική, γήπεδο, κτλ.)