Η μοναδική σειρά των ηλεκτροδίων INDIBA FASCIA επιτρέπει την εφαρμογή τεχνικών κινητοποίησης μαλακών μορίων για την ενυδάτωση και ανακατασκευή του συνδετικού ιστού!

Δύο θεραπείες ταυτόχρονα σε ένα σύστημα!

Αυτή η νέα προσέγγιση βασίζεται στο συνδυασμό της γνώσης και εμπειρίας δύο επιστημονικά τεκμηριωμένων φυσικοθεραπευτικών μεθόδων, της θεραπείας ραδιοσυχνοτήτων 448KHz και των τεχνικών κινητοποίησης μαλακών μορίων IASTM! 

Οξυγόνωση + μυοπεριτονιακή απελευθέρωση

Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό των εργαλείων INDIBA FASCIA και της ενέργειας INDIBA activ, οι προς θεραπεία ιστοί όχι μόνο βελτιώνουν τη μηχανική τους λειτουργία, αλλά παράλληλα διασφαλίζεται η σωστή σταθερότητα και ευκαμψία του συνδετικού ιστού.

Κυτταρική αναγέννηση + μυοπεριτονιακή απελευθέρωση

Το INDIBA® Fascia βελτιώνει τη σύνθεση του κολλαγόνου χάρη στη μηχανική δράση των εργαλείων και της βιοδιέγερσης της ενέργειας INDIBA τα οποία εξασφαλίζουν τη σωστή δομή και λειτουργία της περιτονίας.

Πώς λειτουργεί

Το INDIBA FASCIA περιλαμβάνει μία σειρά από επαναστατικά εργαλεία τα οποία αναπτύχθηκαν μετά από χρόνια έρευνας και σε συνεργασία με ειδικούς στη μελέτη της περιτονίας!

Τα εργαλεία είναι σχεδιασμένα για την αξιολόγηση και αντιμετώπιση όλων των μυοπεριτονιακών παθολογιών και τραυματισμών, ενώ παράλληλα χορηγούν τις θεραπευτικές ραδιοσυχνότητες στους ιστούς μέσω κατάλληλης σύνδεσης τους με τις συσκευές INDIBA activ!

Οι συνεργατικές δράσεις των δύο φυσικών μέσων

  • Ενισχύει την τρισδιάστατη δομή του συνδετικού ιστού το οποίο αποτελεί το βασικό υπόστρωμα της περιτονίας
  • Βελτιώνει περαιτέρω τν ελαστικότητα των ιστών
  • Αυξάνει τον κυτταρικό μεταβολισμό και την αναγέννηση των ιστών
  • Βελτιώνει τη λειτουργία του φλεβικού και λεμφικού συστήματος

Τα πλεονεκτήματα της ενσωμάτωσης δύο μεθόδων

  • Διευκολύνει τον τρόπο δουλείας και τη ρουτίνα των θεραπευτών 
  • Αυξάνει την αποτελεσματικότητα των θεραπειών
  • Μειώνει το χρόνο συνεδρίας και το χρόνο αποκατάστασης

Πρωτόκολλα & Εκπαίδευση

Το σύστημα INDIBA FASCIA συνοδεύεται από μία σειρά πρωτοκόλλων για όλες τις μυοπεριτονιακές παθολογίες και τραυματισμούς. Τα πρωτόκολλα αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό φορέα ERGON και την εκπαιδευτική ομάδα της INDIBA ως αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και ανάπτυξης.

Οι θεραπευτές INDIBA activ εκπαιδεύονται στα πρωτόκολλα INDIBA FASCIA μέσω κατάλληλων σεμιναρίων που προσφέρονται από την εταιρεία μας από πιστοποιημένους εισηγητές!