Φορητά ασύρματα laser προηγμένης τεχνολογίας!

Τα PowerLaser είναι Class 3B με τεχνολογία HyperPulsed™, το οποίο σημαίνει ότι η ενέργεια χορηγείται σε παλμούς με υψηλότερη ενέργεια (Class 4). Αυτό εξασφαλίζει βαθύτερη διείσδυση, χωρίς κίνδυνο εγκαύματος, και αποτελεσματικότερη θεραπεία.

Τα PowerLasers λειτουργούν με μπαταρία, το οποίο εξασφαλίζει φορητότητα και ελευθερία στο χειρισμό και επιλογή τοποθέτησης του ασθενή. Τα PowerLaser μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και με το ένα χέρι και επιτρέπουν την εύκολη εφαρμογή του laser σε διαφορετικά ανατομικά σημεία. Επιπλέον διευκολύνει την χρήση του τόσο εντός όσο και εκτός του φυσικοθεραπευτηρίου. Τα PowerLasers δουλεύουν με μπαταρίες λιθίου με μεγάλη αυτονομία και άνεση.

Η σειρά PowerLaser έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευχρηστία, εργονομία, καθώς επίσης και την απλότητα, στυλ και Σκανδιναβική αισθητική. Κατασκευάζονται στην Δανία.

Power Laser PRO 500

Το PowerLaser PRO 500 χρησιμοποιείται κυριώς για την θεραπεία μικρών περιοχών όπου το laser στοχεύει συγκεκριμένο μυ ή σημείο πυροδότητησης/βελονισμού (trigger/acupuncture point). Η σημειακή άκρη του laser επιτρέπει την προσπέλαση περιοχών που είναι δύσκολα προσβάσιμες για θεραπεία. Η ισχύς είναι 500mW.

Μάθετε περισσότερα ++

Power Laser PRO 1500

Το PowerLaser PRO 1500 χρησιμοποιείται για την θεραπεία μεγαλύτερων περιοχών καθώς διαθέτει 3 διόδους. Διαθέτει 3πλάσια ισχύ (1500mWatt) το οποίο επιτρέπει γρηγορότερη θεραπεία χωρίς την απαίτηση να μετακινείται το laser κατά τη θεραπεία.

Μάθετε περισσότερα ++

GigaLaser - Το μεγαλύτερο laser στον κόσμο!

Το GigaLaser είναι το laser με την μεγαλύτερη επιφάνεια στον κόσμο. Χρησιμοποιείται για την θεραπεία μεγάλων περιοχών του σώματος, όπως μέση, αυχένας, ισχίο, γόνατο, πρόσωπο κ.α.

Με συνολική ισχύ 18 Watt, 36 διόδους και οθόνη η οποία χωρίζεται σε 3 ανεξάρτητα τμήματα, μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε τμήμα του σώματος για να καλύψει μεγάλες επιφάνεις, γρήγορα και με αποτελεσματικότητα..

Μάθετε περισσότερα ++