Χειροκίνητο Στατικό Ποδήλατο

Κάντε ποδηλασία με τα χέρια και γυμνάστε παράλληλα τα κάτω άκρα σας!

Το YouBike είναι το πρώτο χειροκίνητο στατικό ποδήλατο στον κόσμο που σας προσφέρει καρδιοαναπνευστική άσκηση, ενώ παράλληλα επιτρέπει την παθητική κινησιοθεραπεία των κάτω άκρων.

Σχεδιασμένο για χρήση τόσο στο πάτωμα όσο και στο κρεβάτι, είναι ιδανικό για άτομα με παραπληγία, αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, νόσο του Πάρκινσον, υπέρβαρους, ηλικιωμένους και οποιονδήποτε είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι και χρειάζεται να γυμνάσει τα χέρια ή τα πόδια.

Διαβάστε πρισσότερα για το YouBike >>

Πως λειτουργεί

Δείτε ένα βίντεο που περιγράφει τη λειτουργία του και το πως χρησιμοποιείται στο κρεβάτι και στο πάτωμα.

 

Οφέλη

Tο YouBike προσφέρει όλα τα οφέλη της ενεργοπαθητικής κινησιοθεραπείας των κάτω άκρων, ενώ παράλληλα είναι το μόνο που σας επιτρέπει να βελτιώσετε την καρδιοαναπνευστική σας κατάσταση λόγω της ποδηλασίας που εκτελείτε με τα χέρια! Εάν είναι εφικτό, μπορεί η ποδηλασία να γίνεται ταυτόχρονα με τα χέρια και τα πόδια.

Ο έξυπνος σχεδιασμός και το χαμηλό βάρος του επιτρέπουν την εκγύμναση ακόμη και σε άτομα που είναι περιορισμένα στο κρεβάτι, καλύπτοντας όλα τα στάδια της αποκατάστασης.

Κατάλληλο για άσκηση στο σπίτι, σε φυσικοθεραπευτήρια και σε ειδικά γυμναστήρια!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις ενδείξεις και τα οφέλη >>

Χαρακτηριστικά

Το YouBike είναι ένα μοναδικό και καλοσχεδιασμένο όργανο γυμναστικής. Κατασκευασμένο σχεδόν εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο (συμπεριλαμβανομένων και των εσωτερικών τμημάτων), είναι εξαιρετικά στιβαρό όντας παράλληλα ελαφρύ (περίπου 11 Kg)!

 

 

 

 

 Κατασκευάζεται στη Ν. Ζηλανδία από την ομώνυμη εταιρεία